Jo sóc així

Un relat de: Teresa


He llegit bé? Orgasme? Doncs jo sóc el més indicat per parlar del tema. Que qui sóc jo? Doncs “Yo soy aquél…” (Ui, no, que això és del Raphael).
Bé, diré que sóc un tarambana incorregible que no tinc cap problema per practicar sexe. De vegades fins i tot m’he de fer el fonedís perquè… Ah, si els llits parlessin!
Però és que jo sóc així, i quan tinc ganes de sexe, només he de sortir al carrer i en un plis plas, com qui diu, ja el tinc. I no us penseu pas que he d’anar a llocs concrets tipus clubs o festes privades, no. Sense anar més lluny, aquest matí he tingut una aventura a la fruiteria del súper, entre les pomes i els kiwis, que una mica més i desmuntem la paradeta en un incontrolable atac de luxúria; però ha valgut la pena perquè m’he quedat com Déu. I ahir… Uf, ahir! I és que jo sóc així.

Ho tinc tan fàcil que de vegades, expressament, busco sensacions més atrevides, frivolitats pujades de to, més enceses com, per exemple, ficar-me en mig d’una parella que està avorrida davant la tele. És tan divertit veure les cares que posen! Però jo sóc així, i tranquil.lament em planto davant d’ells amb un somriure encisador i provocatiu (això m’encanta), modals entre tímids i sensuals, suggerents, i desplego tot el meu repertori de mirades seductores. M’insinuo subtilment mentre em fico, amb certa estratègia engrescadora, al mig dels dos ; i clar, com que sóc un bombonet… No us podeu imaginar com queden de xops els llençols i els sofàs.

He de dir que sempre surto triomfant, i no perquè sigui especialment atractiu, sinó perquè el sexe és la meva raó de ser i jo… Perdó, no m’he presentat: em dic Orgasme.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer