Em vull morir (I), (II) / Ja no em vull morir

Un relat de: mistika

(I)

Ara mateix em vull morir. Estic davan l'ordinador descarregant la ira i la ràbia que porto dins. M'acabo de discutir amb la meva mare. Tot és una merda! Estic ploran desesperada i desconsoladament. Escoltan Going under de Evanescense. Ploro. Crido en silenci. Si ara em moris no sentiria res. Noto com em trenco per dins. Aquest fet m'esta recordan un fragment de Moulin Rouge; quan la Satine s'entera de que tothom a descobert el seu amor secret amb en Christian. Ella diu: per què vivim de somni en somni?
Jo crec que la vida és un somni; de vegades mal son de vegades idili. Si pogués em tallaria les venes. Respiro fons em calmo, però encara tinc ganes de plorar, cridar, pegar. Les meves galtes són plenes de llagrimes. Em mossego els llavis, apreto els punys. Tinc els ulls inflats i vermells. Merda! Per què em fas això?


6-11-04

__________________________________

(II)

Diuen que després de la tempesta ve la calma, però en el meu cas encara estic enrabiada i plena d'ira dins meu.
Acabo d'escriure em vull morir. Toca anar a dinar... Quina merda de dinar. Carn i puré de patates. Silenci incomode. Només se sent el soroll de les forquilles. Menjo amb tantes poques ganes que aniria a vomitar. Només per fotre. Més silenci. Tinc la mirada, encara vermella, perduda. Un parell de llàgrimes em córren per les galtes. No ho noten. Nena, agafa més tall. No dic res i l'agafo amb cara de fàstic.
Acabem de dinar. Recullo la taula. Me mare només em parla amb monosílabs. La frase més llarga que m'ha dit és: "treu les merdes dels gossos del jardí". Vaig a l'ordinador a escriure això. Ja no puc més torno a explotar. Ploro. Dels meus ulls hi cauen torrents de llàgrimes. Em vull morir. Les galtes plenes de llàgrimes seques que m'arriben fins al cor. El cor trencat en mil trossos. Em vull morir. Que trist. Adéu món cruel.
Signo aquest relat amb la sang de les meves venes, tallades i llàgrimes als ulls.

6-11-04

__________________________________


Ja no em vull morir

Ja no em vull morir. Acabo de llegir les dues parts de em vull morir i.... he quedat "flipada" del que sóc capaç d'escriure quan estic deprimida. Mai havia escrit un relat tan trist tan depriment, ni tan... "fort". Jo que sempre havia estat una noia alegre i optimista. Passo de morir-me, passo de patir, de rallar-me. A més sé que tinc gent al voltant que em recolza, que m'estima. Amics, karinyu, gràcies. No vull morir. Encara no. Vull viure. Disfrutar de la vida. Quan estigui malament, escriure, ploraré, però no em tallaré més les venes. Les venes de la vida. No, no ho faré. Encara, mentre estic escribin aquestes línees em cau alguna llàgrima. Ploro sí, però no és el mateix plor. Abans era de ràbia. Ara és d'enyor i d'amor. D'enyor a l'alegria. D'amor als qui m'estimen.

6-11-04

Comentaris

  • La realitat és...[Ofensiu]
    MoLi | 18-09-2005 | Valoració: 10

    Sííí! Tinc dret a dir-te que he escrit el matiex que tu alguna vegada? Mateix sentiment, mateixes paraules, mateixa situació... amb una diferència, jo no publico les coses més importànts de mi, encara n'haig d'aprendre. És tant real, senzillament. M'emociono. MoLi.

  • M'ha impressionat [Ofensiu]
    Josep Bonnín Segura | 24-11-2004 | Valoració: 9

    Hola Mistika, la veritat es que la cruesa del relat m'ha corprés. Jo també he emprat l'escriure com a mena de teràpia en contra del dolor. Per tant t'entinc perfectament. Aquest escrit és com una sageta, imparable, sense concesions i amb la veritat en la punta. M'agrada molt també que arribis a sentir que l'important en sí és la VIDA. Viu plenament¡¡¡¡ i segueix escrivint. Una besada molt forta.

    Josep

  • Bfff...[Ofensiu]
    Thalassa | 19-11-2004

    T'he fet cas i l'he llegit. Jo m'havia arribat a sentir així, abans, fa molt de temps, els sentiments, amb el temps i les ferides, canvien.
    La vida pot ser molt dura, però tenim la gran sort que sempre hi haurà capvespres meravellosos.

  • Clar que sí! [Ofensiu]
    AnNna | 11-11-2004 | Valoració: 9

    Noia! Que t'he fet cas i l'he llegit!
    saps que m'han caigut algunes llàgrimes a mi també? Masses cops m'he sentit com tu en les primeres parts del relat. La tercera sembla que no arriba tan de pressa... però bé, també té dies en que entra més bé.
    Això, que està molt ben escrit. M'agrada. A vegades falta algun punt per a poder respirar o pq quadri tot millor... (no sóc io si no critico alguna cosa jejeje) però que molt bé...
    per cert... és real?? jo és que no sé escriure aquestes coses aixi tan sinceres... més que res practico les històries amb protagonistes paralels a mi o les metàfores.... però vaja, que tothom té els seus mètodes, i tots son bons.
    Que m'agrada!!!
    Petons.
    aNNNa.
    a veure si penjo aviat aquell trosset de relat que t'he passat.

Valoració mitja: 9.33