Gràcies

Un relat de: mistika

Estic aquí però no hi sóc. El meu cos hi és present, però la meva ànima està absent.

No puc seguir d'aquesta manera, m'haig de centrar. Noto que passen els dies, que no els aprofito, que només sóc feliç quan estic al teu costat. Quan em dius que m'estimes. Si no et tingués, què faria?

Em sento presionada pels pares, l'escola,... tothom té il·lusions i esperances en mi, que no sé si les podré satisfer. Tenen la imatge de la noia forta, segura de si mateixa. Però el que ells no saben, és que moltes nits ploro, sola, al meu llit; ben fluixet perquè ningú no ho senti. I tu, que em sents? Tu, que ets l'únic que m'entens. Tu, el meu únic punt de recolzament. Ets tu qui em fa tirar endavant, treure forces de on no les tinc. Quan m'ensorro, ets qui em neteja les llàgrimes, acaronant-me; qui em mira als ulls i em diu no ploris. T'estimo. I és amb una sola paraula que m'ho dius tot. T'estimo. I és amb la meva mirada que t'ho dic tot.

Dius que des que estem junts, sóc el millor que t'ha passat mai en la teva vida.... Però si realment sabessis tot el que em fas sentir... Tu, ets la meva vida.

T'ho juro amor meu, ets ELL. Ets qui buscava sense adonar-me'n. Et tenia aquí al davant i no et veia! Però m'has fet obrir els ulls, enfrontar-me als problemes. Seré forta perquè tu m'ho demanes.

I has construït un món només pels dos. I has creat un llenguatge només pels dos. Mirades, carícies, poques paraules i molts petons.

I per últim et vull dir, gràcies per existir.

Comentaris

  • quan trobem a ixa persona...[Ofensiu]
    sucdetaronja | 20-03-2007 | Valoració: 10

    sentim la necessitat de donar-li les gràcies per ser qui és, per existir, per estar amb nosaltres, per fer-nos feliç... m'agrada com has volgut transmetre tot aixó. gràcies a tu també pel teu comentari.

    un bes des de Xàtiva

  • Yuna | 01-12-2006 | Valoració: 10

    Reflectida m'hi veig en el teu relat, des de el principi fins la fi, i per sort, també puc donar les gracies per existir a qui m'ajuda a tirar endavant..

    Gràcies per escriure una part de mi, sense tan sols ni saber-ho !!

    Txell

  • M'encanta[Ofensiu]
    jOaneTa | 27-11-2006 | Valoració: 10

    sobretot el primer torç on parles de que no ets tan forta com els altres creuen i que a cops plores al teu llit... quants cops he fet jo això i quants cops seguiré fent-ho.
    Un petó.

    jOaneTa

Valoració mitja: 10