Instants

Un relat de: NitsdAbril

Plou, i aquesta nit emboirada em reporta a la nostàlgia del passat. Mentre arrupida al llit contemplo la ínfima claror de Lluna, que els núvols deixen passar. Entra tímidament per la finestra i m'acarona el melic. Penso que l'instant precís que estic vivint és la única sensació que es pot compartir des de qualsevol indret, amb qualsevol persona. Fins i tot, amb aquelles que has intercanviat un esguard fugisser en un carrer perdut del món. Caminant de pressa, sense pensar-ho, us creueu, us mireu, atracció instantània, baixeu el cap, continueu caminant i mai més us torneu a veure. No hi heu tornat a pensar mai en aquella persona? Potser alguna vegada heu compartit pensaments sense saber-ho, o potser no. Els romàntics optarien per la primera opció, els existencialistes no! Crec que els instants omplen anys de la nostra història personal, donen el sentit que desitgem a la vida. Un dia, no sé a on , vaig llegir que un home a la presó, vivia dels records que tenia dels seus anys de llibertat. Aquest individu subsistia d'instants, eren el seu rumb cap al futur.
Encara plou, i els núvols ja no deixen passar ni un reflex de la Lluna. Els pensaments es difuminen enmig de la boira. Fa fresca, tanco la finestra. M'estiro al llit, m'abrigo i mentre m'adormo em pregunto si... has pensat mai en mi?

Comentaris

  • Brutal!!!!!![Ofensiu]
    L'epicurista Pol | 15-08-2006 | Valoració: 10

    i es que m'ha semblat genial!!!!!

    Ara sona la chanson triste però tan és, el text m'ha semblat de pel·lícula!

    La història ens explica que Epicur, un filòsof de l'època dels romans, aguantava els seus dolors de pedra recordant aquells moments que havia compartit amb els seus amics discutin sobre un munt de coses i on ell era realment feliç.
    I és que és això, viure d'aquells petits moments de felicitat on el més important és la sensació que guardem i el desig de tornar-hi.

    I arriba el moment, aquell "instant", quan et preguntes si aquella persona que significa tan per a un, ha pensat en mí aquesta nit d'agost...

    Una abraçada gegant!!!

    Pol, encisat per aquestes lletres

  • Jo sóc romàntica! i opto pels instants![Ofensiu]
    kispar fidu | 11-04-2006

    per aquells instants que una mirada desconeguda ens roba. Per aquells segons que se'ns atura la respiració fixada en una imatge concreta. Aquells petits moments en que sents que pertanys a tot i que no ets res...

    Instants que fa de la vida aquell conjunt de dies on descobrim mica en mica les petites coses que ens envolten i li donen gràcia.

    ens veiem,
    Gemm@

l´Autor

Foto de perfil de NitsdAbril

NitsdAbril

15 Relats

36 Comentaris

17421 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Escriure...és entrar a l'interior d'un mateix, és conversar amb l'ànima...és parar-se un moment i reflexionar...

Feia temps que no trobava el moment, o potser l'evitava....avui i ara retrobo la meva etapa literària...després d'anys en silenci...amb la nostalgia de treure els meus sentiments i plasmar-los visualment!