Injusta humanitat

Un relat de: Bella_dorment

Uns tant, i els altres tan poc...
Uns es moren de gana i altres llençen el menjar...
Uns exploten i altres són explotats...

Ens ho estem carregant tot, els boscos, els mars, els oceans, els animals...! I com dic, els únics culpables som nosaltres.
Som nosaltres els que hem creat un món injust, on hi ha gent discriminada, on hi ha gent amb poder que s'aprofita dels altres. Si, moltes religions que diuen tots els mèrits de cadascuna i que aparenten bondat i fe. Però mira quantes esglésies recobertes d'or hi ha al món. Quantes esglésies ajuden realment els pobres? Que donin aquests diners a les persones que ho necessiten, en comptes de crear tans luxes i grandeses!
És l'església una que recull medalles però de les principals culpables que al món hi hagin tantes diferències socials. Qui va crear la inquisició que matava i jutjava a milers d'innocents?

[...]
Som nosaltres els que ajudem a que cada dia hi hagin més espècies de plantes i animals en perill d'extinció, i no són precisament espècies extranyes o exòtiques, sinó ben properes com ara el Lynx ibèric, que en queden molt pocs exemplars en tota Espanya (l'únic habitat on viuen aquests felins)

I què ho provoca? La contaminació. Un tema avorrit però tan pròxim com la nit al dia. Si jo reciclo, si tu recicles, si ell recicla, no n'hi ha prou, a part de fer tot això és necessita consciència. Es necessita conèixer la situació actual. I la situació actual està ben fotuda...
Sort que encara queden persones que tenen una mica de seny i col·laboren amb petites ajudes, però que s'agraeixen per a la comunitat.

Però tal com van les coses, que cada vegada hi han més pobres que rics, o més rics que pobres, només podem anar a pitjor.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer