I m'entra una råbia...

Un relat de: ales de foc
"M'abraça per darrera i em petoneja el coll mentre m'agafa impetuosament pel cul i em gira de sobte per fondre'ns en un intens petó.
Com sempre que poso la mà sota el calçotet sento la presència erecta del seu membre i xiuxiuejant-li a l'orella li dic:

-si ni tan sols t'he tocat....
- amb la teva olor i la teva presència n'hi ha prou perquè estigui així d'excitat.- em respon mentre em baixa les calces i em posa sobre l'encimera de la cuina. I mentre em petoneja per tot arreu, em penetra suaument primer per acabar amb moviments enèrgics que culminen en un fantàstic orgasme, primer jo i tot seguit ell."


I m'abraço al meu coixí. I desprès al seu. Però ni rastre de la seva olor. El busco a palpentes però el seu costat és ben buit. Ja no el sento respirar tranquil.lament, ni moure's durant la nit, ni tan sols roncar (tant que em molestava i que em privava del son...) i
I el miro, però ell no em mira, ni em toca, ni em petoneja, ni em fa l'amor ... i el veig jove i tan ple de vida. I no m'abraça, ni em posa la mà amunt i avall per tota l'esquena...i una llàgrima cruel se m'escapa i em transporta a la realitat, dura , podrida i cruel realitat...

La fotografia del dia de la nostra boda em mira amb nostàlgia per un temps que fóu, però que no serà. Mai més


I m'entra una ràbia en despertar-me i saber que no hi és! Però sé que demà el tornaré a sommiar i tornarem a fer l'amor, com abans. Com sempre.



Pd.- aquest relat el dedico a la yaya Maria, que tantes vegades em va explicar que "ensoñaba" amb el yayo que feien l'amor, i li feia una ràbia en veure's desperta i veure que ell ja no hi era....Gracias yaya


Comentaris

  • NO HO ÉS[Ofensiu]
    Ravegal | 25-08-2024

    L'has catalogat com eròtic, però no ho és. Fas servir unes paraules i moments que surten en els relats eròtics, però el teu escrit és de molta tendresa, amor i record per la teva iaia.
    (val a dir que si no l'hagessis posat com eròtic potser no l'hauria llegit i m'hauria perdut un pessic de tendresa)

  • Cruel realitat[Ofensiu]
    Helena Sauras Matheu | 25-08-2024 | Valoració: 10

    Bon dia, ales de foc:

    Una vegada més m'ha agradat aquest relat que has escrit. Quina buidor deixen els somnis quan et topes en la cruel realitat, veritat? Quina ràbia més ben explicada.
    Mentre, seguirem somniant i palpant aquests trossets eròtics i de benestar i que ens plenen de vida.

    Una abraçada,

    Helena

  • tan de bo els somnis...[Ofensiu]
    Amalasunta | 25-08-2024 | Valoració: 10

    no acabessin de sobte, qui no ha desitjat mes d'un cop esgarrapar uns segons mes d'aquell meravellós somni que estavem tenint, i més si la realitat que t'espera es tan crua com la de la protagonista. Molt ben trobat i amb un gir ben agafat que et fa endinsar-te i viure-ho com si estiguessis allà.
    enhorabona pel realt i meravellós tribut a la iaia ;)

  • Dedicat a la yaya Maria. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 23-08-2024 | Valoració: 10

    Això sí que és un relat eròtic, pensant en aquella fotografia que mai oblidaràs. Molt ben detallat l'eròtica. M'ha agradat moltíssim com ho descrius.
    Molt ben dedicat amb punts i senyals.

    Que passes un feliç divendres. Ah!, me n'oblidava, gràcies per la teua opinió al meu poema de "A la deriva".

    Una abraçada.

    Cordialment.

    Perla de vellut.

  • Oblit[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 22-08-2024

    M'he oblidat de comentar, que el gir que li has donat al final del relat, m'ha agafat totalment de sorpresa, i malgrat ser un final inesperat i negatiu per la protagonita, ha estat impactant i molt ben trenat.

  • Alegria i ràbia[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 22-08-2024 | Valoració: 10

    Dos sentiments agafats de la mà. El somni que la iaia viu tan genuïnament, i el despertar que l'encara a la crua realitat. Una Excel·lent dedicatòria a la iaia.

    Una abraçada ales de foc.

    Rosa.

  • Dedicatòria [Ofensiu]
    Prou bé | 21-08-2024

    A la iaia. Bonic el relat, bonic el que explica.
    Poder somiar després de la pèrdua tant vívidamente, un regal de la vida.
    La dedicatòria un regal d'amor.

    Amb total cordialitat

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de ales de foc

ales de foc

117 Relats

365 Comentaris

74137 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
nascuda un mes de maig de fa uns quants anys.. Mare de dos preciositats i metgessa de professió.Tinc neguit per tot el que m'envolta, i em falten hores al dia per disfrutar de tot el que m'agrada: la música, el ciclisme, la fotografia, els animals, la cuina, escriure i escoltar. S'ha de viure tant i amb tanta intensitat la vida!! Balla, canta, pedala, riu, ESCRIU i sobretot viu!!!