HOMENATGE POÈTIC A UN BARÇA DE SOMNI

Un relat de: JORDI TERRIS
Tot i que hi ha gent que no ho entén
el Barça és un sentiment.
Un sentiment que ve d’arrel,
que posa el cor al descobert.

Uns colors que et fan vibrar
quan la pilota comença a rodar,
que a vegades et fan patir
però que sobretot et fan gaudir

El Barça desplega un joc
que és l’essència del futbol,
un futbol que sedueix
per la forma del seu gest.

Un futbol d’atac i toc
de talent i molt valent,
és tot un plaer el seu joc
que fa gaudir força a la gent.

Aquest Barça de les sis copes
té màgia a les seves botes,
es capaç d’hipnotitzar i
d’embruixar a tot rival.

El cinc a zero al Madrid
va ser un partit per emmarcar,
no ja per la golejada en sí
sinó per la forma de jugar.

Les passades imprevistes
en espais inexistents
son una meravella
que no s’ha vist mai en un terreny.

Messi, Xavi i Iniesta,
Tres ”pilotes d’or”
que fan del futbol festa,
festa que es converteix quasi bé en art
quan comencen a triangular.

Futbol que sublima un estil,
un futbol pura passió
de cantera i compromís
que són la força d’aquest equip

Tot i que hi ha gent que no ho entén
el Barça és un sentiment.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer