Ho faré per tu

Un relat de: Clyde

Ho faré per tu, perquè jo no en trec res. Què et penses, que no m'he adonat, al llarg dels anys, de com em miraves? Dissimuladament, sí, perquè sabies el que t'hi jugaves. Perquè no estaves del tot segur de si tenies o no la meva complicitat. Fa uns quants anys, al principi de la nostra relació -que no sé si ha arribat mai a poder-se considerar com una amistat-, eres més agosarat i m'havies arribat a proposar que fes coses que tu no veuries, perquè eres a l'altra banda del telèfon, però suposo que t'excitava el simple fet de saber, suposant que t'ho creguessis, que jo m'estava tocant tal cosa o que me n'estava treient tal altra només perquè tu m'ho demanaves. Et vaig parar els peus de seguida, suaument, suposo que per això no hi vas tornar.

Però em sabia desitjada, i administrava aquest poder per divertir-me, no pas per fer-t'ho passar malament per crueltat, ni per veure si hi queies i així poder-te destapar davant dels ulls de la teva estimada. Tan aviat em passejava, a l'estiu, en roba interior o vestits molt curts, com precisament pel mateix motiu et demanava, de lluny, que no t'apropessis a l'habitació on era. De vegades et provocava fins al límit, oferint-te el que volies veure, simulant que estava sota els efectes de l'alcohol, però mai no et vaig arribar a ensenyar res que "valgués la pena". Després, passaven llargues temporades sense que es produís cap situació d'aquesta mena.

Què et penses, que no sé que et moriries per poder-me veure nua sota la dutxa, mentre em frego les mans plenes de sabó pels pits i l'entrecuix? Sé que ejacularies a l'instant si poguessis ser testimoni de com em fa nosa tot, a l'estiu, mentre dormo. Hi vas estar a punt una vegada, perquè vaig ser poc prudent i em vaig aixecar duent només les calces. Era d'hora i em pensava que dormies. No esperava trobar-te de cara a mi. Tots dos ens vam sorprendre, però va anar tot tan de pressa que després em vas confessar que, malgrat que hauries donat un braç per veure-ho, no havies vist res. Et vaig dir que no em feia res, que haguessis vist o no el meu cos. De fet, em vaig tapar però al cap d'uns minuts em vaig vestir amb la porta de l'habitació oberta de bat a bat. És una manera de parlar: només els sostenidors van fer companyia a les calces, i em vas poder tornar a veure així. Sé que et deus haver masturbat mil cops, recordant aquella experiència que, en el fons, no va ser res. Em fa gràcia.

Avui he decidit que entraré a l'habitació on dorms, segurament nu, amb la teva estimada, i jo tampoc no duré roba. Us cridaré amb l'excusa de dir-vos alguna cosa i tu veuràs el meu cos, els pits que sempre has desitjat veure i que t'he explicat com llepaven altres homes, el sexe sense depilar on han entrat membres que no eren el teu, la meva pell fina tota per tu, perquè la vegis, sense posar-hi cap braç ni cap cama al davant. Ho faré per tu, no estaré traïnt ningú ni tu tampoc, seràs feliç i no passarem d'aquí, perquè cap dels dos no s'ho ha plantejat mai seriosament. Seré teva però en un grau no gaire immoral. No ets ni de bon tros el meu home ideal però sé que em sentiré humida quan et doni la sorpresa.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    Clyde | 19-04-2005

    Hola. Celebro que us estigui agradant. De fet, no escric gaire però quan ho faig és perquè crec que la història és bona. Però espero no decebre-us quan us recordi (si és que heu llegit els meus altres relats, també eròtics), que sóc un noi. No em fa res adoptar el punt de vista d'una noia si crec que la història ho demana. Tots els meus relats seran eròtics, perquè aquest és un alter ego amb aquesta funció.

  • Genial![Ofensiu]
    Sareta_16 | 18-04-2005 | Valoració: 10

    Quin relat més bo noia!
    M'ha encantat!Quan anava llegint tenia ganes de continuar, està curradisim! :) Ma molta com t'expresses i el punt sensual que li dones!Oleeee!:D

  • buf..[Ofensiu]
    Tenderness | 16-04-2005 | Valoració: 9

    ostres... m'ha agradat molt el que has escrit.. a mesura que anava llegint augmentaven les ganes de continuar el relat.. i el final.. el millor.. la teva manera d'actuar.. genial... m'ha encantat.

l´Autor

Clyde

5 Relats

35 Comentaris

9572 Lectures

Valoració de l'autor: 8.36

Biografia:
Només puc dir una cosa: m'agrada escriure i llegir relats eròtics. He, he, he...