Contra la paret

Un relat de: Clyde

Possiblement és tòpic, de fet estic segur que ho és, però no per això és menys excitant. De matinada, un soroll rítmic atreia la meva atenció en un grau ínfim, mentre navegava per internet, per entretenir-me, fins que un altre soroll, aquest cop no rítmic, va acompanyar el primer i em va ajudar a identificar-lo. Els gemecs sensualíssims d'una noia jove i bonica que he vist desenes de vegades a l'ascensor, a la porta de l'edifici, acompanyaven els cops del capçal del seu llit contra la paret.

Malauradament no vaig poder-ho veure, però era tan alt el detall dels sons, que m'ho podia imaginar, i amb això en vaig tenir prou per excitar-me jo també i acompanyar la parella sense que ho sabessin. Potser fins i tot millor així. Si m'ho donessin tot mastegat, no tindria tant d'interès. Només els puc dir "gràcies", des d'aquí, des de l'anonimat que em dóna, precisament, el mitjà d'entreteniment que ahir va fer possible que sentís la veïna gaudint del plaer sexual de la joventut. En certa manera jo n'estic molt lluny.

Comentaris

  • Doncs no...[Ofensiu]
    Clyde | 03-04-2010

    Ella no crec que l'hagi arribat a llegir mai, però fa poc vaig començar a parlar amb ella pel Facebook. El que passa és que, i sento trencar les esperances de qui esperés un final feliç, no la veig gaire predisposada. En fi...

  • Què bo![Ofensiu]
    Arbequina | 13-01-2007

    I és que m'encanta el realisme...
    Ho va acabar llegint ella? Hahahah...

    Una abraçada.

    Arbequina.

  • T'encadeno[Ofensiu]
    Ligeia | 19-08-2006

    Fa setmanes et vaig comentar i ara... t'encadeno!
    (Espero més relats teus aviat)


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena


l´Autor

Clyde

5 Relats

35 Comentaris

9570 Lectures

Valoració de l'autor: 8.36

Biografia:
Només puc dir una cosa: m'agrada escriure i llegir relats eròtics. He, he, he...