Hate!

Un relat de: patríciatormo
Cada cop que respires tingues en compte que t'observo. Busco l'instant precís, el moment decisiu per ficar-me dins del teu cos. No m'importa l'edat, el sexe o la raça, si et descuides la porta oberta, si no estas prou alerta, tingues clar que hi entraré.

Jo sóc qui no et deixa ni un moment de pau. Per molt raonable que siguis en un moment o altre arrivo i t'atrapo. Perquè sempre sóc allà, a la guait, esperant el moment idoni per escapolir-me i omplir-ho tot.
I quan ho faci em delectaré entortolligant-me a la teva gola, impregnant-ho tot d'una ferum nauseabunda.

M'adheriré al fons de la teva llengua per deixar-te gust a fel, i amarg com la llimona impediré que empassis saliva. Notes que ja no pots respirar?

Ni el tabac, ni l'alcohol, ni les drogues fan tan mal com jo, i si em deixes entrar et seduiré com no ho ha fet mai ningú. Sóc l'epidèmia per la qual els metges no troben solució.

Jo sóc sempre allà, menjant-me el seny, la raó.

A les meves mans només ets una titella, i jo, el més destre dels fusters, t'emmotllo al meu gust, et poleixo, et transformo en una andròmina diabòlica. La teva condició humana està sota la meva voluntat, i quan jo ho decideixi deixaràs de ser-ho.

No et demanis per què hi ha maldat en aquest món, no busquis el per què de la teva angoixant vida: Jo sóc la resposta.

Em recrearé fins que el teu cos estigui del tot corromput, el meu èxtasi serà veure't fer mal a qui més estimes.

Perquè jo, company, sóc a tot arreu: en el cor, en la ment, en els ulls de la gent.
Perquè jo, company, domino el món.

Sí, sóc jo i no l'amor qui mou les ànimes. Perquè el foc de l'amor és un misto que s'apaga en el meu oceà.

I mentre el món sigui món, ningú podrà aturar-me.

Comentaris

  • Gràcies![Ofensiu]
    patríciatormo | 14-03-2012

    Moltes gràcies, de debò. Escriure al cap i a la fi és el que m'agrada, i que valorin tan positivament un relat meu és tot un honor. :)

  • FELICITATS[Ofensiu]
    Susanna Medina | 13-03-2012 | Valoració: 10

    Increible... Quin domini de les paraules, dels adjectius.... Caramba!! Amb tot el que he llegit en aquesta web, els teus relats són els que més m'agraden. Continua escribint perquè realment tens un potencial increible. Jo no soc una experta, però crec que ets realment bona. FELICITATS!!

l´Autor

Foto de perfil de patríciatormo

patríciatormo

7 Relats

11 Comentaris

8363 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
26 de setembre del 1994. Barcelona.

17 anys i moltes, moltes ganes d'escriure, de transmetre el que sento, el que veig i el que passa. I sobre tot amb intenció d'apendre.

patritormom@gmail.com