Definíem l'amor.

Un relat de: patríciatormo
S'arrauleix al llit, els llençols blancs, l'aroma a net. Encara no ha obert els ulls i ja somriu. És feliç.

Els cabells negres trenquen l'harmonia pàl·lida i lluminosa de l'estança. Les dues fronts es toquen, uneixen els dos cosos. Ell la contempla i està convençut que és un àngel.

Té por de tocar-la, potser en fer-ho desfarà l'encantament del moment. Potser el mínim contacte l'evaporarà i ella, la seva puresa perfecta, el seu cos hel·lènic i l'aura celestial que l'envolta, desapareixeran per sempre més.

Encara amb els ulls tancats ella no cessa en somriure. Està absorta, massa cansada per obrir els ulls. Però està desperta, i es delecta en sentir-lo bategar tan a prop. Ensuma la seva por, i això li produeix tendresa i una certa sensació de poder. I tot i l'ambient distés i tranquil, ella sent que el foc del desig s'atía i les brases del capritx tornen a cremar. Inevitablement l'invadeixen pensaments carregats d'erotisme.

Ell respira profundament. Sospirs tranquils i assossegats el farceixen de pau i no deixen cap espai. Allà ell pot mesurar tot l'univers, el seu cor ho omple tot, s'expandeix des d'aquella estança cap a l'infinit, des d'aquell llit fresc, del capçal, cruixint les fustes i les parets, cap l'univers, més enllà de l'horitzó.

I sobre el coixí on tots dos recolzaven el cap cadascú imaginà l'amor a la seva manera, teoritzant aquell sentiment que tots dos tan bé coneixien i deixant la seva definició en mans d'allò que anomenem màgia.

Comentaris

  • universbrillant | 22-03-2012 | Valoració: 9

    m'ha encantat, el relat descriu molt be l'amor que senten les dues persones. El temps quan estan junts pareix ser infinit.
    un relat molt tendre, una besada!!

  • doncs per ser tan jove...[Ofensiu]
    joandemataro | 14-03-2012 | Valoració: 10

    patrícia, escrius molt bé, t'encoratjo a que segueixis fent-ho doncs crec que tens un gran potencial
    en aquest relat has descrit de manera poètica i sensual l'amor

    felicitats
    rep una salutació des de mataró
    joan

l´Autor

Foto de perfil de patríciatormo

patríciatormo

7 Relats

11 Comentaris

8365 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
26 de setembre del 1994. Barcelona.

17 anys i moltes, moltes ganes d'escriure, de transmetre el que sento, el que veig i el que passa. I sobre tot amb intenció d'apendre.

patritormom@gmail.com