Haikús en quarentena (Diagnosi)

Un relat de: Buk

Blanques parets.
De les rajoles menja
quelcom la mosca.

Trossos de guix.
Fins el sostre, aquí sembla
emmalaltir.

Vell hospital.
En les sales d'espera
busquen remei.

Expertes mans
temptegen malalties.
Amb quina cura!

Una punxada.
Tus fort el pacient
i ausculta el metge.

Mentre recepta,
amb el bolígraf juga.
Pura rutina.

Rumor llunyà.
S'acumulen carpetes,
radiografies.

Uns crits llunyans.
Es remouen incòmodes
en els seients.

La crida el metge.
Tem la seva família
el diagnòstic.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Buk

60 Relats

104 Comentaris

69511 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Em pareixen un 11 de maig del 73. A Barcelona, la meva ciutat estimada/odiada per igual.
D´ençà fins ara la meva vida ha transcorregut més o menys com la tots.
He participat en diverses antologies, tant de poesia com de prosa, com la de relats en català versió 2.0 i 10x10 microrelats.
També col.laboro amb revistes i projectes varis.
Al 2006 vaig guanyar el tercer premi del II Premi Grau Miró de Haiku, així com un accèssit, en el mateix concurs, per un altre conjunt de haikus presentat.

Per llegir més coses meves, clickeu aquí:

Lluitant a la contra