HAIKÚ

Un relat de: KiRoNa_

records, què són?
Sinó els vells moments
que ara enyorem


les fulles grogues
en una tarda vella,
ja som tardor


només nosaltres
sols som una mirada perduda
enmig del món.


M'estimaries
encara que fugís
lluny del teu món?


La teva vida,
un mirall entelat
lluny de l'amor


sents els ocells
quan el matí et desperten
del teu dolç somni?


A la tardor
una vida naixia,
somnis d'hivern.


És massa tard,
les orenetes marxen
al seu nou país


saps vida meva?
llunes plenes d'hivern
suren al cel.


Hores passades,
somnis nocturns
bocins de tu

Comentaris

  • Sense paraules...[Ofensiu]
    somnisdeboira | 27-11-2005 | Valoració: 9

    Dolça Kirona_, deixes marcats uns bons bocins de tu en aquest relat!
    Impressionant! Continua vivint somiant com la poesia, i camina cap a somnis d'estiu!

    1 petonas

  • Miro els haikus[Ofensiu]
    cassigall blau | 26-11-2005

    de la dolça kirona_
    i em quedo cec

    Molt macos!

    Felicitats

    pere