somnis , somia....

Un relat de: KiRoNa_

Creus en els somnis, imagines que un dia despertaràs i tot serà clar, però et convences que continues somiant, enlloc hi ha un indici que t'indiqui que una part de la teva vida pot canviar.
Així que tanques els ulls encara més fort i et deixes endur per la teva propia por. I és aquest sentiment el que no et permet veure que enmig dela foscor hi h a aquesta llum naixent, petits somnis que només esperen ser caçats per poder créixer, somnis tímids que es deixen entreveure per aquesta foscor esperant a un cor trencat i fosc, somnis agosarats que s'apropen a tu descaradament, provocant-te, intentant que sortis d'aquest levitisme, que despertis i corris per entre els racons dels teus records.
Somnis silenciosos que els ha portat un raig de lluna, somnis que silenciosament esperen pacients que tu t'adonis que estan allí.
I potser ara estem massa cansats per poder-nos aixecar, i l'escepticisme és el nostre únic company en aquest somni nocturn,però l'esperança s'amaga darrera una paret fina, guardiana d'aquests somnis ens vigila des de la inmensitat d'aquesta foscor, esperant que un dia, no molt tard, allarguem la mà, cacem un somni al vol i el nostre viatge nocturn torni a començar.

Comentaris

  • caçar somnis[Ofensiu]
    kispar fidu | 18-02-2006

    al vol o amb esperances. Caçar-los suaument per no deixar-los escapar mai. Somiar-los per sentir-nos vius i no perdre les ganes per viure. Escoltar els seus versos que ens transporten a paissatges inventats d'il·lusions.

    Somia per seguir viu. Viu per somiar.
    Avança somiant que el teu somni es pot cumplir.
    Lluita pels teus somnis i no perdis mai aquella esperança que sovint sembla estúpida.

    Somia!

    ens veiem,
    Gemm@

  • somnis[Ofensiu]
    donablanca | 27-06-2005 | Valoració: 9

    estava envoltat de pesimisme, però al final has girat cap a l'esperança

  • Somnis...realitats...[Ofensiu]
    eternasomiadora | 01-06-2005

    A vegades ens deixem esfonçar i queiem queiem sense donar-no's compte de les meravelles que ens envoltan i posant una mica d'esforç per fer-le's realitat podem cambiar la nostre sort. M'agradat molt el teu poema publiquen mes!!

  • Bones![Ofensiu]
    Gorwilya | 31-05-2005 | Valoració: 8

    He vist el teu nick i mira com que m'ha cridat l'atenció he entrat a llegir-te... :P
    M'ha agradat el relat, bona definició o explicació sobre els somnis, és bonic... ;)

    A veure si penges algun relat més que ja el llegiré!

    Una abraçada!

    Gorwilya