Habitació 303

Un relat de: gypsy

Hem quedat directament a l’hotel. Habitació 303. Pujo amb l’ascensor sense saber si ell ja haurà arribat. Resten cinc minuts per les dues. Entro a la cambra, em descordo la faldilla mentre observo l'esclat de llum que entra pel finestral. L’ajusto perquè l’ambient sigui més tènue. Trec la màscara de pestanyes de la bossa i amb el pinzell me’n poso una mica. No he tingut temps de fer-ho al cotxe. Sóc massa puntual, de fet sempre arribo abans que ell. M’he pres una amanida de tonyina per no fer tard. És maca l’habitació, el llit és gran i tot és net. Al lavabo hi ha una banyera rodona, mmm... Truco a recepció per demanar un gin tònic. Em descordo la brusa, vull veure si no m’he confós de sostenidors. No, els de puntetes de color gris que li agraden tant. Arriba el cambrer i li dono les gràcies per la beguda. M’assec mirant al carrer mentre en faig un glop i els sentits se’m desperten. Passa tot de gent apressada, quan per a mi el temps ha començat a detenir-se. És curiós això de la percepció del temps.

S’obre la porta. Per fi. Ens mirem sense dir res. Es treu la jaqueta i la llença a la cadira. M’arracona contra la paret del lavabo mentre m’estripa les calces. Sense tenir temps de pensar, me la clava fins al fons i alhora em prem fort el cul amb les mans. No puc reprimir un gemec. M’agrada fer-ho així, sense preàmbuls, per poder pujar al cel de cop. Després em relaxo i el masturbo a poc a poc, amb una parsimònia que el posa nerviós. Hi acosto la boca i la llengua com a càmera lenta, li llepo molta estona el gland amb moviments circulars. Sé que després el tornaré a tenir a dins i més dur que abans. Tenim poc temps, em proposa acabar a la dutxa i així matem dos ocells d’un tret. Li dic que sí, i m’assec al seu damunt mentre l’aigua va rajant. Sé que no aguantarà massa, està a punt. M’agrada la cara que fa. Li faig petons llargs perquè li costi més aguantar.

Ostres, l’hora! És tardíssim. Surto d’una revolada, m’eixugo a mitges amb la tovallola i corro a vestir-me.
Ell va més lent, té una mica més de temps.

- Carinyo, recordes que has d’anar a la reunió de pares de l’Alba?
- Sí, m’ho has dit tres vegades. Aquest matí mentre esmorzàvem ho has repetit dos cops.
- Ja ho sé, ja ho sé! He de dur el Marc al dentista. A quina hora arribaràs a sopar?
- Cap a les nou
- Avui hi ha peix al forn
- mmm...

Agafo la bossa, el beso a la galta i surto esperitada. Mentre surto de l’edifici penso com n’és de complicat tenir una vida sexual una mica digna quan treballes tot el dia i tens fills. Somric, en el fons tot és qüestió d’organitzar-se, i de desig és clar.


gypsy

Comentaris

  • Aventures[Ofensiu]
    franz appa | 26-10-2011

    De gran eficiència eròtica, de lèxic directe i de narració impecable, aquest relat ens enfronta a una vitalista metàfora: l'aventura com a fórmula per viure a fons la rutina de cada dia.

    Una abraçda,
    franz

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

451172 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu