Farta de maltractes!!!

Un relat de: Somuf

No diré qui sóc, però estic farta. Sí, i encara que no escriuré el meu nom estic farta, molt farta. Em sento cansada que m'assenyalin constantment amb el dit i se'm faci complice d'unes històries que expliquen on no hi tinc res a veure, per més que m'hi posin. Visc amb un constant ai al cor.
Des de sempre a la família se m'ha tingut com a una més. Sincerament, quan vaig néixer no esperava gaire del meu futur, però tampoc la solitud que m'acompanya. Una solitud molt paradoxal. Ja sé que sempre he tingut al costat altres com jo. I juntes potser hem escrit pàgines que la història no podrà ignorar. Però ni així tinc la sensació haver estat en algun moment compresa, respectada o apreciada. I sempre l'espasa de damocles per sobre el cap, el dit acusador de qui ens colpeja el destí destruint els nostres records, uns records que realment no sé si han arribat a existir...
I dalt de tot el sol domina el meu horitzó. Brillant, rectangular, senyor dels meus dies, testimoni del meu dolor. Només deixo de veure'l quan se'm torna a assenyalar de forma sorprenent i per uns instants els deixo de veure. Però quan el dit deixa de prémer-me, torno a veure la seva llum que ben segur m'ignora. Qui es fixaria en mi, tan simple, una simple tecla més de l'ordinador?

Comentaris

  • diiiish![Ofensiu]
    AnNna | 09-08-2006 | Valoració: 9

    com molaaa! que grann juju! amb aquest relat demostres agudesa mental ;P

    en tot moment veus una noia desgraciada, que a la feina no li va bé, ni a casa, que tots es riuen d'ella, que potser pateix fins i tot de bullying -però que no sé com es diu a la feina, ara-. Que viu la seva vida vivint cada dia, passant el temps, però sense ser ningú. Fa pena.

    I va i de cop i volta, ens gires la truita. Agafes el elctor per sorpresa, aquest cop sí! N'hi ha molts que ho proven però se'ls veu el llautó, a tu gens ni mica, eeh! ;P


    Boníssima la part de formar part d'històries on no hi tenen res a veure :P


    Guai, guai.



    Petons!


    annna**

l´Autor

Foto de perfil de Somuf

Somuf

14 Relats

28 Comentaris

20616 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Un dia vaig descobrir que feia coses que no tothom podia fer. No em semblava possible. Era una idea que fins llavors havia aplicat als altres:eren ells els qui m'admiraven amb coses que jo no sabia fer. Aquell dia vaig créixer una mica. Des de llavors m'agrada ajudar a descobrir-ho als qui encara no coneixen tot allò que són capaços de fer... com ells sols (o com elles soles, és clar).