FAM

Un relat de: Mercé Estrela Tena
Surt de la feina corrents. Es posa les ulleres de sol i sent el pessigolleig agradable de les pestanyes, en acaronar el vidre fosc. Se sent atractiva, seductora, interessant... Mentre canvia les sabates negres de taló alt metàl·lic per les esportives, s’inicia una carrera a cada mitja. Procura aturar-les amb saliva, que li mulla la pell. Encaixa el cap dins del casc i puja a la bici. Pedala a ritme del batec rialler del cor. A l’entrecuix nota la duresa del selló, que no pensa canviar per un de més tou. Li fa gust sentir-ne la pressió a la regata. Els llavis n’augmenten subtilment el volum. Els de dalt, també. S’acosta l’hora de menjar i li costa contenir el delit d’arribar a casa. Plega el vehicle, obre la porta de l’edifici, pica el botó per fer baixar l’ascensor, hi puja. Gotes de suor li regalimen per la columna i entre els pits cap a l’anus i el pubis. Entra a l’habitatge i, dolçament, mentre camina cap al saló, es treu jaqueta, camisa i sostenidor, faldilla, calcetes i sabatilles. Amb indolència, s’hi deixa caure sobre el teixit vellutat del sofà. Les puntes de la melena coure li amanyaguen les mamelles que, amb aquell frec suau, planten cara al sostre, com ella a la vida. Agafa una capsa de la tauleta que hi ha al costat i en treu un pal rosat de boca blanca. L’aproxima a la vulva i amb l’altra mà descobreix el clítoris que emergeix entre el boscatge color castanya. Disposada a succionar-lo, prem el botó universal d’engegar estris. Silenci, cap llum s’hi encén. Se li atura l’alè. Decebuda, clou les parpelles, maquillades color ombra. Evoca i un somrís picardiós li encén el carmí a punt d’explotar de desig. Excessiva activitat sense aliment, pensa. Deu dits experts es disposen a proporcionar-li plaer a través del far encès i el cau obert. Confiada, s’hi entrega amb deler, disposada a tot. Al poc, un riu de goig li mulla els tres parells de llavis. Com una sirena de bombers, sona el timbre del telèfon. El del pis i el del carrer, també. Ningú no els atén.

Comentaris

  • Imaginatiu i ben escrit[Ofensiu]
    Cambrai | 21-03-2021 | Valoració: 10

    Imaginatiu i ben escrit, manté la curiositat, l'exitació per saber què passarà, o millor com passarà, perquè les evidències i petjades que ens va deixant des de l'inici semblen evidenciar el què passarà, sense explícitar massa el clímax.

  • una dona sense prerjudicis[Ofensiu]
    GAFARRÓ | 19-03-2021 | Valoració: 10

    Té les idees clares, sap el que vol i gaudeix del cos, sense tenir en compte tòpics i limitacions.

  • Magnífic article!![Ofensiu]
    unicorn_blanc_del_bosc | 05-03-2021 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt aquest article, la metamorfosi de la protagonista, de com canvia de noia formal a noia marxosa "sexual". Jo mateix no faria pas aquest canvi, però suposo que altres ho faran un dia o altre, vinga, i altrament m'ha agradat molt com l'has descrit.

    Ara, ¿faras la constinuació? ¿Veurem com la "noia sexual" corre aventures? A veure si succeeix que sí.

    I m'has fet passar una bona estona amb el teu excel.lent relat, això que quedi clar.

    A reveure, Mertrena!!

  • Bona descripció[Ofensiu]
    Atlantis | 03-03-2021

    Una bona descripció de sensacions i carícies que exciten i una bona manera de resoldre. Ben escrit.

  • Deler sexual.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 02-03-2021 | Valoració: 10


    Aquella fam que té la teua protagonista és una sensació de fam de fer el "sexe". Molt bona descripció d'una dona atractiva i seductora. M'ha impressionat molt com la descrius tota l'acció.
    Salutacions, Mertrena. No li he posat un 100, perquè no hi ha.

    PERLA DE VELLUT

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Mercé Estrela Tena

Mercé Estrela Tena

4 Relats

17 Comentaris

2583 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor