Et regale sensacions

Un relat de: a vegades el món em fa por
Aquest mail no és una cadena, no és un "si no el lliges et passaran coses dolentes", és un mail nascut del no res, d'un compte que desapareixerà el mateix dia del teu aniversari, per una persona que no sabràs mai qui és, per algú que poden ser moltes persones alhora, simplement és una forma de donar-te el meu regal d'aniversari... Continua llegint, no vas a trobar res dolent en aquestes paraules, vas a trobar un regal... imperceptible potser, res material, una forma diferent de regalar en els temps que corren...

Potser penses "qui ha pogut ser el boig/boja que m'ha enviat açò?" o potser ja no estigues ni llegint. Simplement vull que faces un exercici, que analitzes els teus vint-i-set anys i que veges com ha girat la teva vida, si recordes les coses dolentes, eixes t'hauran fent fort i si recordes les felices eixes són les que t'han valgut la pena. Només amb això jo ja t'he fet un regal...perquè mentre llegies o pensaves ja has esbossat un somriure, eixe és el meu primer regal un somriure teu.

Igual estàs desubicat, encara no has aconseguit descobrir qui s'amaga darrere d'aquestes paraules, no ho descobriràs...no es tracta de fer-ho. Puc ser qui tu vulgues: els teus pares, la teua germana, el teu millor amic, alguna relació passada, el teu futur...D'això es tracta, de desitjar el qui vulgues que t'haja escrit aquestes paraules, de pensar que qualsevol cosa pot succeïr, i que açò és de qui més t'importa en aquest moments...inclús te l'has pogut enviar tu.Ahi tens el segon regal...la il·lusió, eixa que no has de perdre mai.

Possiblement la curiositat t'està podent, deixa de buscar respostes...la gent fa les coses perquè les sent, igual et mereixies estes paraules. Pensa que qui s'ha molestat en escriure-les ho ha fet des del cor, hages passat o estigues per passar, li hages importat més o menys, sigues company de farra, de vida o hages estat un minut amb ell/a.Ho ha fet perquè volia regalar-te uns minuts de la seua vida fent-te sentir bé. Eixe és el tercer regal, el temps. Temps que és el qui ens porta per la vida, el que realment s'aprofita de nosaltres, el que farà que ja hagen passat 27 anys.

Doncs res, m'acomiade. Amb l'ultim regal...la sensació que has tingut mentre llegies aquest mail. Gràcies per continuar llegint. El meu mail ha tingut la resposta que esperava. Guarda sempre aquesta sensació, no preguntes qui ha escrit açò, perquè sols tu al teu interior trobaràs la resposta.

Que el temps, et porte somriures i et retorne la il·lusió.

adéu

PD. Qui ha escrit sap que l'aniversari no és avui, però sempre saben millor els regals inesperats.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer