Estimat amic...

Un relat de: magma

De res serveix riure sense un amic, de res val plorar sense suport, de res serveixen els diners sense companyia... El cel está gris de la tristesa, i els núvols s'assequen amb cada sospir, no val la pena viure en un món interior. Surt doncs, del teu amagatall. Surt a la llum brillant del sol i ensenya el teu somriure, somriu a la vida amb alegría, i no pateixis si tens gana.

Disfruta amb el riure d'un nadó, perquè amb un vell et feriràs el cor. Deixa d'escriure sense paraules, i busca l'alegria en una gota d'aigua, només d'aquesta manera entendràs el que és la vida. No sentiràs el soroll més gran del món, pero veuràs el mal que hi fas. No tinguis por d'agafar-te fort quan estiguis caient, ningú et prendrà per gallina. No tinguis pressa per viure, la vida pasa sense adonar-te'n.

No em miris amb angoixa, no tinc intencions de matar-te jo, però sí, la teva mateixa por. Quan surtis al carrer no baixis el cap si pasa al costat teu un ric, ets massa bo per ell, no amaguis la teva pobresa, no ets l'únic d'amagar-te, tots ho fem. Si veus una discriminació, no fugis com un covard, planta cara, i si no, tú seràs el discriminat.

No diguis que no t'estimo, perquè ets el millor que m'ha pogut passar mai, no t'acovardís quan el dic que et busco. No sentis vergonya quan intento demostrar-te que ets important. Agafa't fort a l'esperança i mai caiguis en el forat d'amargura...

Una gota de sang pot salvar una vida, i tú que estàs ple d'ella, pots fer miracles. Suprimeix el desig de venjança de la teva vida, encara que siguis orgullós, pesimista, y egoista, tots ho som, però deixa contagiar-te les ganes de viure i de disfrutar de les coses més petites, insignificants i profundes. Una formiga es petita però fa tan de bé dins el seu petit món...

Amb això vull dir-te estimat amic, que t'estimo sense principi i sense fi. No hi ha res més important que veure, encara que sigui un instant, el interior d'un bon amic.

Comentaris

  • Què et vaig dir jo dels autocomentaris? Eh? XD[Ofensiu]
    diesi | 23-01-2007

    Et juro que fa temps que te'l vull comentar, però no trobo una estona dins la meva agenda, ja saps, els exàmens, els deures... el messenger... He llegit els comentaris que m'has deixat :P M'agraden molt eh! No et desesperis si ningú et comenta... ja arribarà! Els bons lectors d'aquesta web sabràn comentar-te ;). Un petó i una abraçada!


    b#NaT#



    Magma & Diesi 4 ever (NaGnI the best!)

  • AUTOcomenari XD[Ofensiu]
    magma | 23-01-2007

    ola gent !!

    Eis comenteu-me algu, encara que no us agradi gens !! Però m'agradraia que m'ho possesiu aixins podré millorar. Encara que la crítica no sigui gaire bona escribiu-la XD

    jajajaja bueno... alemnys ja tinc un comentari propi :p XD

    adw