Estigues bé!

Un relat de: adaia solè

Avui m'he llevat, m'he sentit especial. Encara no en sé el significat, però estic BÉ. Fa temps que era impensable pensar que algun dia podria dir que estic BÉ.
Suposu que estic BÉ, perquè m'he adonat que només hi ha una vida, només una, és trist peró és així. I aquesta vida única, només serà meva, i no la vull veure passar per davant meu sense haber fet el que tot voldria.
Si volgués podria tenir-te en els meus braços, podria però no vull. Els altres pensen que és imposible, que un noi com tu, tan guapo tan especial es fixi amb mi, peró avui, estic decidida a canviar de cantó, avui penso que si, que segur que em podries arribar a estimar.
No val la pena estar malament per la persona que estimes, perque si no podeu estar junts en aquest moment, no és perque tu no siguis prou per ell, també pot ser que sigui ell el que no ho sigui prou per tu?
Jo si, crec això, ell és guapo, però per què no puc ser-ho més jo?
Estic farta de sentir que tu no ets tan com ell...doncs potser no et conec, pero estic segura que seràs molt més que ell....
viu ARA que només estàras un moment aquí, despres deseparaixeras com tots el que han pasat per aqui. TOT S'ACABA.
Estigues BÉ, val la pena!

Comentaris

  • un relat amb força i ben realista...[Ofensiu]
    _ | 29-07-2006 | Valoració: 10

    de vida només n'hi ha una, una que és teva, i l'has de viure TU i a la teva manera, si això vol dir arriscar-se, ho fas, t'arriques, perqué ets Tu qui ho fa, i és la teva vida aquesta...

    veig que compartim pensaments Adaia, jo penso el mateix sobre la vida, encara que sovint els meus pensaments no encaixen amb els fets...però suposo que això li passa a tothom.

    felicitats pel relat!

    Laia

  • Sigues feliç[Ofensiu]
    Sonyes | 28-07-2006 | Valoració: 8

    Et donc la raó, un s'ha d'acceptar tal com és, amb les seves virtuts i defectes, i ser feliç.
    Un relat relista facilment indentificable