Essència de vida

Un relat de: Ladycrow

Viure dia a dia, fent les hores quotidianes, és, en essència, senzill. Tot està decidit

Passi el que passi, i asseus el que asseus, clarejarà i després el sol s'amagarà donant pas de nou a la nit. Sempre ocorre asi, i el món i el temps mai deixen de seguir.

Gens està en les teves mans i al mateix temps gens escapa al teu control.

Pots fer-lo fàcil o difícil. Pots ser feliç o desgraciat i pots lluitar o en canvi deixar-te simplement dur.

De vegades, tot és facil, tot simple i lluminós, saps el que saps i et reconeixes en això. Unes altres, les coses es compliquen, i t'oblides del ja viscut, del ja après, i vas donant pals de cec sense trobar mai el Nord dels teus dies.

Quan el quotidià és desesperació, encara que claregi de nou assolellat, tot és gris en l'essència, només tens la llum interior

Costa veure la llum, es tanquen els teus ulls i no deixes passar un llamp. t'esborres els records i tornar la vista enrere significa una nova trobada amb les teves mes profundes pors que no et deixen caminar ni veure.

I en canvi que facil és obrir la ment. No hi ha fugides possibles. No hi ha solucions fàcils. Sempre estem obligats a triar entre una esperança sense treva, o la tranquil·la falta d'esperança


Comentaris

  • Esperança sense treva o la tranquil·la falta d'esperança.[Ofensiu]
    llamp! | 12-05-2008 | Valoració: 9

    Faig com en Vicent Adsuara, faig meva aquesta frase, que em sembla rotunda i pertinent.

    No em fixo massa en les possibles faltes d'ortografia o puntuació... em quedo amb el rerefons del text, que és força profund i ben madurat.

    No et coneixia, ara sí. Ja he fet alguns amics cibernètics de terres valencianes a través d'aquesta WEB. Crec que cal extendre els llaços que ens vinculen a catalans i valencians.

    M'agradaria que passéssis pel meu raconet i veiessis si t'agrada o no (sóc el llampec).

    Salut i Força!

  • Esta prou bé aquest assaig que has escrit, al meu entendre vol reflectir un rerefons, una profunditat que no acabo d'esbrinar. El tornaré a llegir.
    J Lluís Cusidó

  • Contradicció i contrast[Ofensiu]
    Unaquimera | 15-04-2008

    Sempre quedem enfrontats a les nostres contradiccions, oi? Quan reflexionem, les reconeixem... quan ens movem inconscientment, les patim... quan ens deixem arrossegar per elles, eludim momentàniament les seves implicacions... però hi són!
    El contrast forma part de l'essència de la vida: Sense la llum, l'ombra no tindria perfil ni límits... sense la foscor, la claredat no tindria cap mèrit!

    T'envio una abraçada ben clara i lluminosa, per si et ve de gust posar-te-la,
    Unaquimera

  • Gràcies[Ofensiu]
    Ladycrow | 15-04-2008

    En agraïment a l'amabilitat de Vicent adsuara i Rollan

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Ladycrow

Ladycrow

7 Relats

27 Comentaris

6638 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Naci, en el pais valencià, pel que per endavant demano disculpal, si els meus girs o paraules defereixen en una mica de vuestrasa llengua, encara així espero que em acepteis, i sepais perdonar. per motius personals fa muccho que visc en una zona on és conplicado utilitzar el catsalan


R.M.Rilke va dir una vegada que qui espera lloances dels seus poemes no és realment un poeta...jo solament vull escriure el que duc en el meu interior, sense mes pretensions. Gràcies.

Per cert, no creo que sigui imprescindible, però com assumeixo que sóc novençana, vaig oblidar posar el meu correu, per si a algú li apeteix posar-se en contacte amb aquesta valenciana que utilitza aquests lares i aquesta llengua menys del que volgués. Gràcies. chevalierdepas@hotmail.és