Inutil rendició

Un relat de: Ladycrow

Benvolgut Senyor jutge

Sé que el seu treball no ha de ser massa agradable, asi que intentaré ponerselo facil.
Com veurà en la meva documentació em dic César Sánchez salsés, tinc 28 anys, vivi en el Pº de la Castellana 247 1º- B de Madrid i espanyola és la meva nacionalitat. També posa que sóc Qímico. I això sóc.

Se suposa que he vingut a aquesta ciutat a un congrés on alguns parlen molt i els demas sembla que tomanos notes. Jo no vaig fer ni una cosa ni altra. Em quedá amb la carpeta commemorativa perquè m'agrado el logotip blau i groc, en un dels papers del qual escric aquesta la meva última carta de comiat.

En la butxaca dreta de la meva jaqueta trobarà el sobre amb la direcció a qui ha de ser enviada, no l'he guardat jo mateix, perquè imagino que quan algú es llença de la torre mes alta que pot trobar en una cuideu aliena, Vostès han de fer el seu treball,i he intentat facilitarselo en la mesura que m'ha estat possible. Després si tenen a bé, els demano, per favor, que la envien tal qual està escrita.
Gràcies i lament les molèsties.


Benvolgut amor mio,

Sempre vaig pensar que aquesta la meva última carta seriosa llarga i costosa, però ara que em poso a escriure-la l'Ànima em diu que no serà així. Només em surt manar-te uns quants desitjos per a tí.
Creo que t'he escrit ja tant que no hi ha res de nou que pogués dir-te.

Desig que siguis Feliç.

Desig que trobes la pau per a la teva Ànima. la teva espiritu i les teves amagades necessitats.

Desig que segueixis tenint somnis, i que consiguas anar cumpliendolos a poc a poc.

Desig que la vida et mostri a partir d'ara la seva millor cara i que la teva la rebis amb les Ales ben obertes.

Desig que no oblidis el feliços que vam anar fora del món i que em recordis amb alegria, pel que et vaig aportar i no pel que no vaig saber donar-te.

I finalment desig que trobis qui t'estimi aúnque solament sigui una minima part del que t'estimo jo, però que sàpiga fer-lo millor i aconsegueixi arribar al teu esquiva Ànima.

Si hi ha eternitat des de alli tambiém t'estimaré.


El Juéz potser amb la mirada una mica perduda després d'acabar de llegir, va buscar el sobre en la butxaca de la jaqueta del mort.
Va doblegar la carta. No habia remitent. Solament la direcció a la qual debia anar dirigida.

César Sánchez Salsés
Pº de la Castellana 247 1º B
28046- MADRID


Comentaris

  • Rendicions i batalles[Ofensiu]
    Unaquimera | 06-05-2008

    Suposo que cada rendició té els seus motius... al menys, formalment, de la mateixa manera que cada guerra té les seves causes... al menys, aparentment!

    el teu conte desperta l'interés de les tragèdies, dels finals absoluts i irremeiables.
    També expressa desitjos... Posats a desitjar, m'agradaria saber de tu, llegir nous relats, copsar que continues en marxa... si és això el que tu desitges, és clar!

    T'envio una abraçada molt particular i respectuosa,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Ladycrow

Ladycrow

7 Relats

27 Comentaris

6603 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Naci, en el pais valencià, pel que per endavant demano disculpal, si els meus girs o paraules defereixen en una mica de vuestrasa llengua, encara així espero que em acepteis, i sepais perdonar. per motius personals fa muccho que visc en una zona on és conplicado utilitzar el catsalan


R.M.Rilke va dir una vegada que qui espera lloances dels seus poemes no és realment un poeta...jo solament vull escriure el que duc en el meu interior, sense mes pretensions. Gràcies.

Per cert, no creo que sigui imprescindible, però com assumeixo que sóc novençana, vaig oblidar posar el meu correu, per si a algú li apeteix posar-se en contacte amb aquesta valenciana que utilitza aquests lares i aquesta llengua menys del que volgués. Gràcies. chevalierdepas@hotmail.és