Espera

Un relat de: Adhara

Quants cops t'has arreplegat contra el racó que forma el teu llit amb la paret?
Quants cops has abraçat el coixí com si et protegís de qualsevol mal mentre t'acariciaven les àcides llàgrimes?
Des del racó del llit mires el mòbil que et queda lluny, a l'altra punta del llit, i no hi veus cap llum que indiqui l'arribada de la trucada que esperes. Esperes i esperes, no perds l'esperança. Pot sonar en qualsevol moment.

Encara el mires i plores. Encara ni que sigui per dir-te res, valdria la pena despenjar perquè ell et truca. Encara que us quedéssiu en silenci perquè ja us ho haveu explicat tot, desitjaries retenir aquest silenci.
El vostre silenci ple de sentiments, ple de ganes de mirar-vos als ulls, ple de ganes de donar-vos la mà...
Tan de bo, tan sols rere el mòbil se'l sentís respirar. Sentir que està viu i d'alguna manera connectat amb dos dels cinc sentits que posseïu.

Esperes i esperes, i no perds l'esperança en aquell racó ofegat. Comences a delirar pensant que ell no troba cap motiu per trucar-te; ni tan sols sentir-te la veu i notar que certament et té més prop, com a cau d'orella. No et donarà el plaer de xiuxiuejar-li ben fluixet un: t'estimo.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • esta molt bé![Ofensiu]
    *_raneta_* | 31-10-2007 | Valoració: 7

    Hola!

    Aquest relat m'ha agradat molt, però crec que remarques massa el ell... igualment esta molt maco!

  • Adhara | 31-10-2007

    Gràcies, Xavi, :) feia molt que no publicava res però un dia perquè sí em vaig tornar a animar, i comentaris com els teus m'ajuden a no deixar d'escriure.
    Li donaré records a Tarragona de part teva, jeje.
    Una abraçada.

  • Arbequina | 31-10-2007

    Trobo que aquest relat està farcit de multitud de detalls que fan d'una idea en principi suada (l'espera d'una senyal per part de l'estimat/da)), un text molt atractiu.
    M'ha agradat molt la descripció del racó, del coixí. Tot el relat desprèn una enyorança notable.
    Un bon minirelat.

    Una abraçada de l'Arbequina. Saluda els tarragonins de part meva, que fa bastant que no m'hi passo, per la meva ciutat.

l´Autor

Foto de perfil de Adhara

Adhara

5 Relats

20 Comentaris

8103 Lectures

Valoració de l'autor: 8.90

Biografia:
Hola lectors!
Un dia algú em digué que tothom que escriu ho fa pels demés, no per ell. Així doncs, vaig deixar enrera la por o timidesa que m'impedia que vosaltres llegíssiu el que escric, i em vaig aventurar a publicar en aquest fantàstic forum de personatges i històries els meus relats i poemes.
M'infantaren un 14 d'Abril del 1987 a Tarragona, la mateixa nit que s'enfonsà el Titànic i que es proclamà la segona República. M'operaren del cor als tres anys i dels queixals del seny (els 4 alhora!) als setze.
I em trobo aquí, una nit, com totes les altres, esperant que els meus dits rellisquin en un foli i aboquin el que penso, em succeeix o transforma.
Una abraçada,

dara_gleam@hotmail.com