Errors

Un relat de: lluna_trencada

Repasses la teva vida, com qui fulleja un diari antic, ple de notícies, de bones, de dolentes... i mirant només els titulars del dia, sents de nou totes aquelles velles emocions, algunes amargues, d'altres dolces... d'altres... et produeixen una esgarrifança a tot el cos que et deixa gairebé paralitzat. Quantes vegades hem volgut retrocedir en el temps per evitar aquells errors que havíem comès? I malgrat sabem del cert que no és possible, creieu que això hauria fet que no cometéssim les mateixes errades? No es pot pretendre viure sense equivocar-se, sense caure una vegada rere una altra.... Els errors ens ajuden a saber viure situacions noves a les que haurem de fer front, en les quals haurem de prendre noves decisions i segurament, ens tornarem a equivocar, però no hem de romandre tristos ni melancòlics, sinó que hem de mostrar-nos forts i veure on hem fallat i per què.
Sembla fàcil, oi? Doncs, no ho és. Ni per mi, ni per tu, ni per ningú. T'equivoques i et sets frustrat, et sents traït una vegada més, com moltes d'altres.

Comentaris

  • Viure sense cometre errors no és possible[Ofensiu]
    Naiade | 16-12-2007 | Valoració: 10

    M'agrada el teu estil franc i sincer, deixant sortir de dins totes les teves frustracions i errors. Moltes vegades m'he preguntat que faria si fos possible tronar enrere, i quasi sempre he acabat responent-me que potser repetiria el mateix. Sempre hi ha però, quelcom que evitaríem, quelcom que ja hem après que no ens va fer cap bé, però viure és caminar i al fer-ho suposa encerts i errors i és bo no enfonsar-se, ni comptabilitzar-nos pel que ja no té remei. Tan sols son lliçons de vida que ens ajuden a madurar.
    Endavant, no deixis que el passat no et deixi gaudir del present.
    Una abraçada

  • És difícil, sí...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 12-12-2007 | Valoració: 10

    acceptar els nostres errors sense veure'ls amb frustració, evitant el sentiment de culpa i encarant el futur amb el propòsit de fer-ho millor.
    M'agrada com expreses aquesta reflexió. M'ha arribat profunda, d'aquelles que surten ben bé de l'ànima.
    Una abraçada

  • M'agrada com escrius[Ofensiu]
    blackheard | 10-12-2007 | Valoració: 8

    He llegit tot el que has escrit i m'agrada.
    Disfruto amb els relats escrits amb el cor el teu es aixi.
    Segueix aixi...
    Et seguire llegint

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de lluna_trencada

lluna_trencada

10 Relats

10 Comentaris

9181 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Vaig néixer l'any 1985. Fa temps que escric però quasibé sempre les meves paraules d'amor, angoixa, tristesa, alegria, soledat... acabaven a la brossa.
Un temps després vaig començar a guardar-los, per tal de poder recordar aquells petits moments de la meva vida, potser breus però molt intensos. Avui, tinc ganes de compartir-los amb tots vosaltres, doncs de tot i de tothom s'aprèn alguna cosa.
Una abraçada a tots i totes. No us oblideu de somriure!