Conèixer

Un relat de: lluna_trencada

Un dia rere un altre, fas front a totes aquelles adversitats que la vida et planta davant teu, i et sents feliç perquè vas superant tots aquells obstacles. Però no saps ben bé com ni per què, arriba un dia que et sents completament buit. No saps què et passa, però el cor s'accelera, et costa respirar i ho veus tot negre.
Alguna cosa et diu que has de fer un canvi a la teva vida, però com? Estudies i no vols deixar els estudis, treballes i no pots deixar de treballar perquè has de pagar la carrera, vas a l'esplai i no el vols deixar perquè els infants donen feina, però regalen amor.
Un canvi, un canvi... Fa molta por fer aquest canvi, molta!! I a més, no saps ni tan sols per on començar... Escolta't a tu mateixa! Em diuen alguns amics. Escolta't.... si.... però com? I responien... Com no és la pregunta correcta. La correcta és des d'on?
Des d'on... sabeu, m'he adonat que no em sé escoltar a mi mateixa, i és realment frustrant. Suposo que al cap i a la fi, és un altre obstacle que em planta la vida davant dels morros: coneixe'm a mi mateixa. No sé com ni des d'on però algun dia, ho aconseguiré.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de lluna_trencada

lluna_trencada

10 Relats

10 Comentaris

9150 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Vaig néixer l'any 1985. Fa temps que escric però quasibé sempre les meves paraules d'amor, angoixa, tristesa, alegria, soledat... acabaven a la brossa.
Un temps després vaig començar a guardar-los, per tal de poder recordar aquells petits moments de la meva vida, potser breus però molt intensos. Avui, tinc ganes de compartir-los amb tots vosaltres, doncs de tot i de tothom s'aprèn alguna cosa.
Una abraçada a tots i totes. No us oblideu de somriure!