Estic plorant

Un relat de: lluna_trencada

Estic plorant, però sóc feliç. Ets lluny però t'ho faig saber: estic plorant però sóc feliç. Al moment em truques i em dius: t'estime. I m'expliques que avui has anat a comprar un llibre a una persona molt especial que està passant per mals moment, i que era el llibre ni més ni menys d'uns dels autors més coneguts de Catalunya, que justament era fill del meu poble. Però això no és tot, al costat d'aquest, hi havia el llibre que porta el meu nom, el meu i no un altre. Diga-li casualitat, però saps què? Que jo no crec en les casualitats. Tot passa en un moment i una situació determinada, per algun motiu. T'estimo, gràcies per estar al meu costat. Conscient i inconscientment.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de lluna_trencada

lluna_trencada

10 Relats

10 Comentaris

9148 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Vaig néixer l'any 1985. Fa temps que escric però quasibé sempre les meves paraules d'amor, angoixa, tristesa, alegria, soledat... acabaven a la brossa.
Un temps després vaig començar a guardar-los, per tal de poder recordar aquells petits moments de la meva vida, potser breus però molt intensos. Avui, tinc ganes de compartir-los amb tots vosaltres, doncs de tot i de tothom s'aprèn alguna cosa.
Una abraçada a tots i totes. No us oblideu de somriure!