Enveja.

Un relat de: SANTANDREU3

Soc afeccionat a escriure, i davant teu em sembla que tú estàs a la tarima i jo escoltant des de la meva taula de la classe.

Si no fos que jo no soc envejós, em faria una mica la punyeta que una nena que podria ser la meva besnéta m'anés donant lliçons amb tanta qualitat.

Entre els treballs que he llegit, però, et diré que m'agraden els curts amb cap paraula de sobres.Els llargs em semblen aquelles lliçóns que et fan mirar de reüll el rellotge.

Però amb els teus treballs, llargs o curts, donadaa la teva edat, em deixen amb la boca oberta.

Felicitats.

SANTANDREU3

Comentaris

  • Ainoa, segueixo pensant que ets una maravella[Ofensiu]
    SANTANDREU3 | 29-11-2005

    He llegit el poema que m'has racomenat. però segueixo una mica perplex.

    En vàrem veure un dia a l'Ateneu i em vas semblar molt jove.

    Massa jove per esciure les teves vivències, que jo penso que son els pensaments de l'autèntic poeta, que barrejes el que vius i el que penses que vius, que en el teu pensament se li confónen les dues coses amb la mateixa sinceritat.

    No m'agrada, però, quan parles del futur i els teus entreteniments en la espera, tastant els cossos d'altres homes, mentres t'inquietes amb desconcet pel futur .

    Potser per la meva edat (demà dia 30 de Novembre faré els meus primers 80 anys), sóc una mica antiquat i al recordar la teva figura de
    nena en la edat de començar a conèixer l'amor, et veia com una inexperta aprenenta,però no t'imaginava - ní t'imagino de cap manera - amb el virtuosisme en el llit com el d'en Ronaldinho amb la pilota.

    Per això et confirmo la meva convicció que la teva realitat i el teu fort sentiment poètic estan creant la que serà. si continúes escrivint. una escriptora de les que sorprenen cada dia que publiquen.

    SANTANDREU3
    SANTANDREU3
    .

  • Hola![Ofensiu]
    Ainoa | 24-11-2005

    Feia mooooooooolt que no estava per relats per qüestions de salut i d'altres, i m'he posat a mirar relats i autors, m'ha cridat l'atenció del títol "enveja" i m'he decidit a llegir-lo. Es veu que tens enveja d'algú i jo de tu, per alló que vas escriurem sobre el meu relats "Vull" en el que em deies que l'amor passa i evoluciona, així doncs t'invito a que llegeixis l'últim que he escrit i tornis a donar-me a solució al meu mal.

    Un fort petó i espero que estiguis bé.

    Ainoa