Enamorada

Un relat de: magma

Sento el teu nom en tots els ecos del món. Sento la teva veu en cada melodia. Parlaria amb fets si m'ho deixessis. Si el temps es parés en el temps, si durant un segon desaparegués, jo faria del meu somni una realitat. Les nits ofegaria amb forces de l'amor. Il·luminaria la negror del mantell estrellat amb un llumí. Si tu em deixessis fer realitat el meu somni, desapareixeria del món la meva vida, i abans però, els meus ulls plorarien diamants d'alegria.

Sento el teu nom en tots els ecos del món, escriuria en el cel el meu desig amb sang d'or. Els meus sospirs prendrien vida, i, tanmateix de la meva vida faria un sospir. Com voldria jo, sentir el teu fresc alè, prop dels meus llavis, com desitjarien els meus llavis besar els teus. Com desitjarien les meves mans palpar el teu tacte, com voldria jo... estar sempre amb tu.

Sento la teva veu en cada melodia. Canten els ocells amb cants d'alegria, volen volen lliures pel cel. De casa seva, casa meva voldria jo fer. De les seves ales, voldria ser ama. Voldria ser un ocell que vola i vola fins tocar el cel, des de dalt, veure't feliç, mirar-te de lluny com un peregrí.

Gota a gota, com el més car perfum, es barreja amb la pell el més suau olor. Contacten les nostres mirades, els nostres llavis s'apropen, el món ja no existeix, per fi ha mort el temps en el temps durant un sol segon.

Comentaris

  • jaumesb | 21-02-2007 | Valoració: 10

    v

  • c'est l'amour...[Ofensiu]
    diesi | 23-01-2007

    El millor que et pot passar és que estimis i siguis correspost... Quina enveja... Tant de bo pogués estar jo amb el meu G... Sé què és sent quan t'enamores, i ja ho saps tu prou, què t'he de dir que no t'ho hagi dit (o telepatitzat xD).

    Que segueixis molt de temps enamorada i que siguis molt feliç ;)

    b#NaT#b


Valoració mitja: 9.67