Enamor-se

Un relat de: night time is the right time.
Una cançó de 3 minuts com totes, però que va sonar tota la nit. Mirades de complicitat, però vergonyoses per part meva tot i no poder parar de somriure. Ja no queda res de tot aquell somni.
El cel, les estrelles, tu i jo. Mai hauria dit que es pogués arribar a sentir algo aixi per algo, increíble va ser. Estirats sobre l’herba, a un turó, de nit i la llum erem tu jo i el cel. Felicitat en grans dimensions. Sentir la teva respiració em causava seguretat, serenitat, amor… I aquell are fresc feia que hagués de arrapar-me més a tu. Mirades, somriures, i un petó al front. T’encenies el cigarret, xuclaves amb intensitat i deixaves anar tot el fum com si fóssis un tren de vapor. Pessigolles i més i riures. Tancava els ulls, no m’ho creía allò era la realitat, no era un somni com acostumava a ser sempre tot. Allò era felicitat com la de mai abans.
Nits, amics, festa, música, mirades de complicitat i tu, com sempre. Hores que mai oblidaré per bona o mala sort. Moments que no se’n aniran mai i perduraran a la meva ment, però tan sols com un simple record de no res.
Tequila era el teu, bebies i seguidament feies ganyotes pel gust que tenia. Em posava a riure i reies tu també mentres em posaves un tros de llimona a la boca per que te’l passés per treure’t el gust. Et treies la llimona de la boca i seguidament m’agafaves la cara suaument i em brillaven els ulls… I aquell petó en el qual ens foniem cada cop que me’ l feies era etern com l’eternitat mateixa. Tendresa, amor, sinceritat, carinyo, felicitat, serenitat i de tot…
I després el de sempre, no em volia separa de tu.

Comentaris

  • M'ha recordat![Ofensiu]
    Estel Corbera | 10-02-2011

    M'ha recordat, perquè m'ha fet recordar una situació molt semblan a la que descrius en aquest relat.