En el terror

Un relat de: Alexandre Roa Casellas

Gel. Sentia sense remei la fred a la meva pell. El baf emanava dels meus llavis amb cada pas, o més aviat hauria de dir amb cada salt; estava corrent. Algú em seguia des de les tenebres del bosc... Les fulles seques cruixien sota les meves sabates i el vent fuetejava violentament el meu rostre, de manera despiadada. El cansament em va obligar a parar.
Foc. Vaig sentir de sobte una onada de calor que s'acostava a les meves espatlles. No em podia girar. Ja era a prop, em venia a buscar a mi...
Terror. Ara només un miracle m'hauria pogut salvar. Però ningú va intervenir; només el terror. I, només llavors, quan vaig sentir el tacte del foc contra la meva pell...només llavors...em vaig cremar. I vaig morir. Vaig morir en el silenci, a l'infern. En el terror.

Comentaris

  • bon relat...[Ofensiu]
    Rafaelmolero | 14-08-2014 | Valoració: 10

    i molt bé descrit, m'ha emocionat i m'ha fet tindre un poc de fred i de calor a la vegada... està molt bé... esplèndid.... un gran salut de Rafael Molero

l´Autor

Foto de perfil de Alexandre Roa Casellas

Alexandre Roa Casellas

16 Relats

12 Comentaris

17289 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig néixer el 21 de maig de 1992. Visc a Fornells de la Selva i sóc un apassionat cinèfil, amant de la literatura i devot admirador del metal i la música clàssica.
Dirigeixo petits curtmetratges a fi d'agafar pràctica en el cinema i escric relats com aquests que penjo a la pàgina per practicar la literatura.
La novel·la gòtica és la meva predilecta, així com el cinema negre i el thriller son els meus gèneres cinematogràfics preferits.
A través dels meus relats intento transmtre certa visió personal que tinc del món i, per damunt de tot, divertir-me.

alexandre_roa@hotmail.com