EN EL DARRER MINUT (UN CONTE DE FUTBOL)

Un relat de: Franxapa
Va mirar el rellotge i es va adonar que quasi era l'hora. Immediatament va demanar la pilota al seu amic Filipe, que li la va passar. Aleshores va començar a córrer tant com podia amb la pilota als peus, sortejant a tots els que li sortien al pas: un passet aqui, una paret enllà, ara una gambeta... es concentrava al màxim per córrer més, ignorant la mirada d'aquells que el veien moure's d'aquesta manera; fins que va arribar a la porteria. Va alçar el cap i amb un toc suau va fer passar la pilota entre la part dreta de la porta i son pare, i tot seguit entrà ell; mentre sa mare des de darrere del vidre de la finestra observava el carrer. Poc després els primers policies armats giraven la cantonada.

Comentaris

  • Gràcies![Ofensiu]
    Franxapa | 13-02-2017

    El vaig escriure qual el Mundial de Brasil, em vaig inspirar en el toc de queda que aleshores hi havia imposat a alguns barris dels que es consideraven "perillosos". Me'n alegro que t'hagi agradat :)

  • M'ha fet...[Ofensiu]
    Montseblanc | 08-02-2017 | Valoració: 9

    ...la sensació que veia el Messi...

l´Autor

Franxapa

14 Relats

21 Comentaris

7900 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Escric perquè escriure allibera. Escric perquè escriure alimenta. Escric perquè escriure relaxa. Escric, en definitiva, perquè escriure és una passió.