En el cos d'un poema

Un relat de: gypsy

Hi ha un esbós de poema
no sorgit encara - invisible -
garbuix en el pensament
desordenat d'un home
que pensa en silenci;
la llum d'una idea
travessa l'espai finit i
s'enlaira sense barreres,
es fa vers en el cos d'un poema
que abandona a l'autor per
conquerir l'essència última
de cada possible lector,
que el farà seu per sempre.



gypsy





Comentaris

  • i com sempre la bellesa[Ofensiu]
    Marc Freixas | 24-08-2010 | Valoració: 10

    escrius
    poemes
    en pensaments
    que son dolços... intimitat a flor de pell

    una manera preciosa
    de definir allo que algu llegira i fara seu


    perfecte gypsy


    t'he rebut al forum en forma de poema al teu "hola relats"

    espero que t'agradi poeta!!


    una abraçada ben literaria

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

451047 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu