Ella i el seu secret professional

Un relat de: garbi24
Ella cada setmana tenia reunió d’empresa, no permetia sota cap concepte, que li passessin trucades ni de feina ni de família. No assegurava mai la seva hora de tornar a casa, perquè moltes vegades sabia quan començava però no quan podria deixar la feina enllestida.
A casa seva sempre se li preguntava per la marxa de l’empresa i en què estaven ficats, però sempre defugia de les preguntes, amb l’excusa de no portar la feina a casa, apart de guardar el secret professional per por de ser acomiadada. En èpoques de crisi totes les precaucions eren poques i calia estar sempre a l’aguait.
El que ella no hagués esperat mai, és que aquell dia fatídic, el simple fet d’un descuit tan inapropiat com el de no esborrar el missatge del contestador, posés en alerta al seu marit, per la seva estranya ubicació de la reunió setmanal.
Tal missatge deia: Avui haurà de ser ràpid, quedem als grans magatzems al costat del teu despatx, dins els provadors de la segona planta.
Ell malfiat, s’atansà davant dels provadors, per veure com sortien recomponent la seva roba, la dona i el subdirector de l’empresa, amb un somriure de satisfacció molt evident als llavis.
Havia quedat al descobert el seu secret professional, encara que tant sols fos, tirar-se al seu adjunt.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer