El Terror

Un relat de: Ombrívol
Aquell matí, com cada dilluns des de feia tres setmanes, amb el canvi de guàrdia trobarien el cos. Perduts al mar, la tripulació havia esgotat les provisions i la gana podia provocar un motí en qualsevol moment. En aquesta situació, i a partir de la conjura entre el capità, el doctor i el cuiner, va néixer la llegenda del Terror.
El Terror atacava la matinada de cada dilluns, i fent-se visible només a la imaginació dels mariners, deixava un cadàver mig devorat a coberta. El doctor certificava sempre la mort per mossegades d’algun tipus d’animal monstruós, i la falta d’algunes extremitats i d’òrgans interns com el fetge, el cor, o el mateix cervell. Normalment atacava als homes més grassos, potser per ser els més lents i per tant vulnerables.
Per sort, durant la setmana no faltaven els deliciosos àpats que ajudaven a mantenir els ànims: Mandonguilles, carn d’olla, rostit,...

Comentaris

  • L'he entès poc però em sembla bo[Ofensiu]
    unicorn_gris | 11-09-2016

    Spy, he llegit el teu relat i em sembla bo.

    La bestia carnívora, alguns mariners matxacats, l'inici d'una llegenda, i al final, si ho he entès bé, els mariners que es fan carnívors antropòfags.

    Ens veiem per Relats. Salut!!