El relat perdut

Un relat de: somniseva

Aquest és el relat d'un relat, perdut enmig de milers de relats o potser milions. Aquest relat es sentia diferent, sol i estrany. No s'hi semblava a cap, però tampoc era el suficientment bo com per sobresortir, per tant, la invisibilitat era la seva característica principal. No és que digués res d'important, únic ni meravellós. En realitat les seves paraules eren repetides, com una còpia mal feta d'algun altre al que ni coneixia. Tampoc no és que digués res de res, però el que deia no resultava imprescindible per ningú, per tant, ningú el reclamava ni el volia fer seu.
Un dia cansat de tant mediocritat, va decidir destruir-se, però per això, necessitava que algú el fes seu, per a que l'escrigués i acabés tirant-lo a la paperera i acabar així amb tanta incertesa, per no dir, inutilitat.
Però continuava essent invisible a la majoria d'humans, fins que va arribar una nit perduda una noia mediocre, que no deia molt, però tampoc res d'imprescindible i, es varen trobar. La noia es va deixar de sentir sola, per un moment i el relat va deixar de sentir-se tant inútil. Van decidir donar-se una oportunitat mútua i ho van intentar i vet aquí el relat ........ ara que ben pensat, aquest relat és només per a mi.

Comentaris

  • GRàcies[Ofensiu]

    GRàcies...perquè si algun dia necessito explicar a algú de què va això de la metaliteratura...pillaré el teu relat, l'imprimiré, li el donaré i em quedaré la mar de satisfet

    Conicideixo amb l'altre lector/comentarista...de mediocre res de res

  • L'he trobat[Ofensiu]
    franz appa | 09-01-2008

    Un relat perdut, una noia que el rescata, i alguns visitants d'un web que els coneixen gràcies al fet que s'hagin trobat. No és poca cosa. És molt, en realitat, aquest espai ple de trobades rares i atzaroses en què ens comuniquem.
    Enginyosa i captivadora reflexió, la teva, sobre les limitacions i incertituds de la comunicació a través de relats en un món superpoblat de relats, i molt oportú en aquesta biblioteca virtual de Babel.
    Gens mediocre, per cert...
    Una abraçada,

    franz

l´Autor

Foto de perfil de somniseva

somniseva

38 Relats

54 Comentaris

41943 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Vull ser una noia senzilla, amb paraules senzilles, però que la senzillesa tingui el poder de la maduresa.
Vull viure aprenent.

Us deixo el meu mail, per si em voleu escriure somniseva@hotmail.es