El planeta de les vaques

Un relat de: entortilligat

Cada dia el mateix tràngol. De bon matí, el vaquer i la seva dona anaven a la quadra a munyir. Les vaques, totes en fila i en grups de sis, no deien ni MUUU. Els hi posaven les ventoses i apa, a treure tot el suc de la mamella!. No hi quedava "ni gall, ni gallina"(que en aquest cas es podria dir "ni toro, ni vaca", però no queda adient). I tota la llet cap al dipòsit frigorífic fins que arribés el camió de la llet.
Així, tots els dies de l'any. Si, si, feiners i festius, Nadal i Sant Esteve gloriós i tots els sants del calendari. AMEN!. Sempre, toujours, always, la mateixa cantarella.
Fins que un dia, el vedellet negre de la família(que totes en tenen, al menys un i si en tenen mes, pobres, "no els hi arrendo les ganancies", com diuen per Ponent), l'hi va dir a sa mare/vaca que, quan la cridessin a munyir, s'estigués quieta. Hi aniria ell, vestit amb una disfressa de vaca de llet. Fet i dit. A les sis, com cada dia, tocaren el pito i, a la munyidora!. El vedellet es va posar al davant de totes i al arribar a la sala en lloc de posar-se a dalt, se'n va anar cap baix. Va agafar amb la boca a la parella de vaquers i de un cop de coll els va fotre a dalt al lloc de les vaques(breu incís.- Si els que corren als Sant Fermins sabessin la força que tenen al coll, en lloc de corre com descosits davant dels toros, ho mirarien per la tele, que be que es veu. - Final del breu incís -).

- Vaquer.-
Que t'has tornat boja, vaca? Que t'has begut l'enteniment?. Les vaques normals han d'estar a dalt i nosaltres a baix!

- Vedellet.-
Si home si, tu ves cantant que ja en tenim prou d'aquest enrenou!. S'han canviat les tornes! S'ha de donar oportunitats als desvalguts d'una vegada per totes! I calla d'una vegada sinó crido a la vaca sindicalista!. Les vaques al poder! Per fi ha arribat la "vache qui rit"!
I, posant-los als dos de quatre potes, els hi endollà l'aparell.

Primer a la dona del vaquer, que tenia unes mamelles que prometien. Donava la impressió que feia molt temps que ningú les munyia. Ventosa a la mamella esquerra i ventosa a la dreta, s'ha dit. Primer es resistia, però després Oh sorpresa! l'hi va agradar tant que no se'n volia moure. Es veu que aquell vaquer sols pensava en treballar...
Quan ja estava ben buida, el vedellet l'hi va donar un cop al cul perquè se'n anés cap al corral. Ella es va aixecar amb una rialla traïdora d'orella a orella. A fi i al cap, al vaquer l'hi acabava de posar les banyes(4) i estava al lloc que l'hi pertanyia.

Llavors va tocar-l'hi el torn al vaquer i el vedellet l'hi va endollar les ventoses a cada pit. Però allí no hi havia ni llet, ni cafè, ni the, ni res que se l'hi assembles.

- Vedellet.-
Que no menges alfals per esmorzar?

- Vaquer.-
No, sols llet.

-Vedellet.-
Seràs ruc(5), vaquer! Com vols fer llet, si sols beus llet. Ja està feta!.

- Vaquer.-
Escolta vedellet, que jo no ho sabia que m'havien de munyir, collons!.

L'hi va posar la maquina a una cosa que l'hi penjava(8) i no semblava cap cua, doncs les persones no en porten i, muny que muny. El vaquer es va començar a posar vermell com un pebrot verd, fins que començà a cridar: ara, ara, araaaaaa(2)!, mirant al cel de trascantó amb un ull a dalt i l'altre a l'esquerra. Feia uns esbufecs(7) que el vedellet es va espantar i tot. Araaaaaaaaaaaaaaaaaaa!.

- Vedellet.-
Araaaaaa, que?

- Vaquer.-
Doncs ARAAAAAA i prou, collons!
Araaaa a sequeeeees!.
Araaa, tal com sonaaaaaaa!
T'estimooooooooooooooooooooooo(3)!!!!

Vedellet.-
T'estimooooo? Noi qui t'entengui...Aquests vaquers com mes s'emprenyen mes t'estimen...(?)(¿)(?)(¿). Com em pot estimar? Deu ser quatrisexual(1) el tio! Potser hauria de rebobinar i tornar al lloc que em toca! Aixó es complica massa!


Però aquella llet era tant poc abundant que no arribava ni al dipòsit.

- Vedellet.-
Puaf, tant cridar per res! En endavant, no munyiré cap mes home. No son rentables!. Que els "munyin els bancs"(6) que si que en saben.


p.s.- Diuen els vells que quan eren petits, a les "personeries" sols hi havia vaques, i en deien "vaqueries", però ningú se'ls creu...


(1) Es diu de la persona, animal o cosa que per fer l'amor, en necessita quatre, mes o menys, del que sigui...
(2) Acte o fet que succeeix quan passa alló que tots sabem i no es pot dir, doncs de vegades hi ha mainada pel voltant.
(3)Crit, incontrolat i pervers, que surt de la gola home/dona, quan passa allò. per culpa de una mala programació psicoterapeutica.
(4) coses que surten en parells de dos a la front a alguna especie que no n'hi toca, si per culpa de un traspeu o qualsevol ensurt mal aconsellat per l'ambient o la primavera, ha fet allò amb la persona equivocada home/dona/totxo. Es de les poques coses que, les fa un i el premi l'hi toca a l'altre sense haver dit ni mu, ni marieta vols filar.
(5) ofensiu quan el dius a un altre animal que no ho es. Perquè si a un ruc, l'hi dius ruc, ja em diràs tu ...igual et contesta que vols, home/dona/totxo?
(6) ja ho sabeu mes que jo...
(7) Fet de ressoplar quan arriba alló.
(8) corretja, elastics...si home, elastics blaus subjectats amb candus... Au vinga!

Comentaris

  • quin embolic amb les notes al peu![Ofensiu]
    M.Salles | 19-11-2008 | Valoració: 10

    Gràcies per fer-nos riure!!
    És que tanta història amb les vaques havia de portat embolics segur... Jo que em pensava que era un vedell anarquista i resulta que es converteix en propietari, la història de la lluita de classes, dels dos darrers segles,adobada amb tocs "erotico festius". ai!

  • No puc parar de riure, entortilligat![Ofensiu]
    cassigall blau | 15-11-2008 | Valoració: 10

    Ens fa falta escriptors com tu.
    M'encanta riure i ens fa falta a tots, no?
    No et perdis els relats de la Aurora Marco Arbonés que mola per un tub. I ja veig que també l'has descobert.

    Ets vaquer?

    Moltes felicitats entortilligat

  • Ai, que m'he deixat una cosa[Ofensiu]

    Petonets... que rima amb vedellets negrets.

  • M'absento un parell de dies perquè se m'ha infectat [Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 14-11-2008 | Valoració: 10

    l'ordinador amb un virus que diu que m'espiava (a mi que m'espii qui vulgui que no tinc res que amagar) i en tornar em trobo que has fet de les teves i ens has etzimbat una història reivindicativa-surrealista-entortilligadora que només de pensar-hi em fan mal les barres i unes altres coses d'aquestes que no es poden dir perquè fa lleig si hi ha roba estesa. Mira que ja et vaig avisar, tracta les vaques amb festetes o bé un dia se't revoltaran. I així ha passat. I ara, què hem de fer? Perquè això és un conflicte de grans proporcions, considerant lo que deuen de pesar totes les vaques. Mira xaval, jo ja t'ho vaig dir, ara IT'S UP TO YOU!

Valoració mitja: 10