El missatge trampós

Un relat de: Richy_llibres
Aquesta és la història del missatge trampós. Una persona va descobrir que la seva parella l'enganyava amb una altra. Per descobrir-ho, va agafar el mòbil de la seva parella i va mirar-hi els missatges que tenia escrits. En aquell mòbil hi havia una conversa explícita. Una conversa que aquella persona no havia tingut amb l'altra.

— T'he descobert! Has tingut una aventura amb una altra persona.
— No és veritat!
— Clar que ho és, ho he llegit en el teu mòbil!
— Sabia que m’agafaves el mòbil sense el meu permís, i amb aquesta conversa falsa que he preparat, t'has delatat tu sol.

Comentaris

  • Conversa falsa. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 13-11-2023 | Valoració: 10


    Ah, sí!
    Doncs entre els dos no hi havia conversa. La parella enganyava a l'altra, i aleshores és com va veure tota la conversa. Pillet sí que era. Si no hi havia permís… aleshores es delata. Elemental!
    Cordialment.
    Perla de vellut

l´Autor

Foto de perfil de Richy_llibres

Richy_llibres

25 Relats

86 Comentaris

5047 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:


Hola, soc en Richy, un escriptor autodidacte.

Tinc un projecte multiplataforma titulat «Els contes d'en Richy» on cada setmana publico a diverses xarxes socials un relat que narro jo mateix. També soc autodidacte a l'hora de narrar.

De fet, m'agrada que el projecte creixi en diferents formats… el tinc en videorelat, audiorelat, en versió text, en fanzine…

I ara també els podeu llegir aquí, i això em fa feliç. Ja que en descobrir aquesta pàgina, m'està agradant molt més penjar-los aquí, perquè els vostres comentaris m'emocionen. S'agraeix molt, de tot cor.


Contacte:

web (novetat!): elscontes.cat
hola@elscontes.cat

xarxes socials:
@Richy_Vidal
@Richy_llibres