El meu primer monòleg

Un relat de: Josep Clínez

Deixa'm, t'he dic que no em toquis la punyetera faldilla! Però que no veus que me'n tinc que anar! Serà torracollons el gos aquest! Que te'n vagis!!! - bofetada i escapada desesperada del gos - Redell, el gos del collons!...Però, si he perdut l'autobús!!! Mecagum la mare que va parir al gos aquest! Tranquil·litzat, Maria, tot surtirà bé, ara truco un taxi i te'n vas ben contenta a fer el monòleg...Que collons surtirà bé! Un moment, espereu...Ja ho tinc! Una idea brillant, típica de mi. I si gravo el monòleg aquí a casa, després l'envio i els hi dic que l'emitisquen tal com jo l'he gravat? Genial, Maria, genial! Doncs bé, començo............................................................

BON DIA, múltiples espectadors de "El concurs de monòlegs més repipi de tot TV3", un, com ja diu el títol, és un concurs de monòlegs - deixarem a part lo de repipi - Doncs bé, em dic Maria i el meu monòleg parlarà sobre propòsits de l'any passat, no els d'aquest any nou, els que "deuríem" haver cumplit ja. Doncs bé, el meu propòsit principal (l'únic que he aconseguit complir) era deixar el tabac, el que passa és que no sé on, així que baixo al bar a comprar-me'n un altre paquet. El segon propòsit era comprar-li al meu gos una gossa per a que s'independitzin i em deixen en pau la faldilla, doncs bé, sabeu que he tret amb això? La Cap De Meló, la Perturbada, l'Estrenyida i un gos més calent i eixit que el pic d'una planxa. Però és el que hi ha, i ara tinc les faldilles més brutes que els calçotets de Gil i Gil. El meu tercer propòsit era que la meva bàscula notara menys pes - espero que capteu la indirecta - però he trobat una forma molt més pràctica: trucar-la. Ara la meva bàscula marca cinc quilos menys, i em note molt més feliç.
Algú de vosaltres té algun propòsit més que ensenyar als múltiples espectadors de "El concurs de monòlegs més repipi de tot TV3"? Veig que no, més que res per que, d'espectadors, encara no en tinc molts. Però ja vindran, ja. Que us ha paregut el meu GRACIÓS i DESCOLLONANT monòleg? Un perol, vaja. Doncs bé, el proper serà millor. Us deixa la Maria Unpajote, des de sa casa, per informatius TV3 (és mentida, eh?).

Però...VOLS DEIXAR-ME L'ASQUEROSA FALDILLA D'UNA PUNYETERÍSSIMA VEGADA, GOS DEL DIMONI!!!

Comentaris

  • ostres![Ofensiu]
    Alícia Gataxica | 14-01-2005 | Valoració: 9

    El meu últim coment! Durant aquesta setmana es clar! perque marxo el cap de setmana i estaré incomunicada... je! que bé! Doncs res... seguiré comentant pero fora de la teva setmana, que m'agrada molt com escrius.

    El monòleg genial, punyent i el tema balança, t'has llegit els monòlegs del llibre de la Briget Jones... al buena fuente no... però a la Briget la teva idea li aniria fantàstica.

    El llenguatge barroer, no sé si cal pel monòleg, pero li dona força en aquest cas... Molt irònic!

    Espero que la teva setmana acabi molt bé, amb molts comentaris... jo tal com vaig prometre t'he comentat els que vas dir, i uns quants més. Un petó!

  • Un acte creatiu[Ofensiu]
    Rafael Soteras i Roca | 13-01-2005 | Valoració: 8

    Em sembla força imaginatiu, encara que jo seria crític. Potser si es fan servir paraules malsonants s'augmenta l'audiència, però no és del meu gust el mateix que certs tarannàs de Buenafuente. Reconec que és un molt bon punt de partida... N'escriuràs un segon?

Valoració mitja: 8.67