Premonició (Introducció)

Un relat de: Josep Clínez

Quan l'autobús arribà a la parada, tots ens abalançàrem sobre ell. La professora ens indicà que ens posàrem per parelles i entràrem en fila. Els primers en entrar fórem Marc, Elisa, Carles i jo. Ens asseguérem al voltant d'una tauleta, dos a cada part. Vam tenir sort d'entrar els primers, perquè no quedaven més tauletes i tots els altres van tenir que seure en butaques. La professora, Conxa, ens contà i veié que faltava el Biel. Li vam tocar al mòbil, però no l'agafava. A les nou del matí decidírem marxar.

Arribàrem al campament d'anglès a les dotze en punt. Allí una monitora ens distribuí per bungalows. A cada un hi dormirien quatre persones durant tota la setmana. També ens repartiren els horaris i una fitxa que teníem que omplir. Faríem classes d'anglès en grups de vuit durant tot el matí (ens llevaríem ben d'hora), i per la vesprada practicaríem l'esport que nosaltres volguéssim. En la fitxa hi havia deu caselles: escacs, bàsquet, futbol, voleibol, natació, i unes quantes més. Teníem que indicar els dos esports que, al llarg de la setmana, més ens apetiria fer. Jo vaig escollir el voleibol i els escacs.

Descarregàrem les maletes i férem un tour per tot el campament. El menjador, el lloc on es trobaven les classes, les pistes de futbol, voleibol i tennis, una tenda de souvenirs, la zona de descans (amb piscina) i el passadís dels bungalows. Estàvem esgotats. Vam fer el nostre primer dinar i ens van dir que féssim el que volguérem.
L'Elisa i jo sortírem a fer un tomb, i Marc i Carles es quedaren dormint.
Era veritablement bonic: tot ple de jardins cultivats de roses, margarides i tulipes. Les pistes eren molt amples i la piscina bastant fonda. Tot indicava una setmana estupenda.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer