El meu cor a deixa't d'estimar

Un relat de: Adeta

Quan arribes al meu punt no saps si seguir o tirar-ho tot per un sisè pis. I penses en tot el que tenies i ten adones que ja no et queda res de res, que tota la fortuna las malgastat en jocs que no venien al cas i ara, estàs tan arruïnat com sol.
Jo estic arruïnada, a la butxaca del meu cor no li queden diners però dec molt. Dec sentiments que jo mai vaig saber com encaixar-los i ara, pensa'n en tot el que tenia i com ho vaig desaprofitar, davant de la malenconia, sabria com estalviar, sabria com encaixar les situacions que un dia em van passar.
Faria un any, un any de passió i sentiments, un bon any. Però ara ja no em queda res, tan sols afrontar el demà amb una mirada baixa una llàgrima cristal·lina, transparent, invisible a la galta... recordar tardes boxes sota un edredó, mirar per la finestra com el primer cop, sentir que tens algú darrera dient-te que ets la millor, la més bonica del món. Mentides bones per reanimar a un cor vell dins d'un cos tan jove.
I si no m'han surto? I si mai més tornaré a sentir allò que sentia fa uns dies ? i si mai trobaré una persona que em tracti com ell ? I si em morís demà...no seria lo més bo i bonic del món? Morí el dia que, fa un any, vas començar a viure...
I si les pors desapareixen saltaré, i si el meu cor ho necessita, ho faré, i si mai més tornaré a estimar o si mai més em tornaran a estimar com ho vaig i ho van fer...llavors moriré. Vull morí ara per no oblidar el que es sentia quan m'estimaven de debò, vull mori ara, que encara es recent i que si tanco els ulls puc sentir aquella escalfor que semblava felicitat, semblava el cel.
Però ara torno a la realitat i em trobo en un pou sense sortides. Les he malgastat totes en falses il·lusions i la única que estava oberta del tot la vaig tancar i la clau es va perdre. Per un forat veig com aquell temps que abans era meu ara es d'una altre .
Noies boxes amb els cabells enrevessats m'ataquen i criden quan senten un mínim soroll. S'hem emporten a la foscor i m'esgarrapen, no veig res. Intento escapar i un no se que il·lumina les cares d'aquelles noies... sóc jo! Una noia boja amb els ulls blancs ja morta per un amor desaprofitat. I això s'ha de acabar, he de acabar amb tota aquesta escòria que m'està fen perdre el seny. M'arrancaré el cor i ja no estimaré mai més, no sé estimar, i mai ho sabré. Sense compassió per mi ni per ningú. El meu cor ha deixa't d'existir, el meu cor ha deixa't de sonar, el meu cor ja no sap estimar.


Comentaris

  • no pot ser!![Ofensiu]
    Equinozio | 13-02-2005 | Valoració: 10

    Hola ada!!

    No pots dir que el teu cor ja no pugui estimar, això mai. Si vols pensa que s'ah près un descans després d'estimar tant i tant fort.
    Ara has de seguir endavant.
    Sempre!!
    El text m'ha agradat molt, que passaria si ho llegis la persona en la k pensaves??

    bé molt maku i endevant k tens molt per estimar.

    Enric

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Foto de perfil de Adeta

Adeta

31 Relats

59 Comentaris

42249 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
HOLA! ja porto tres anys enregstrada aquí i encara que m'agradaria tenir mil i un relats no estic del tot descontenta. Crec que he escrit el que sentia quan ho sentia i gràcies aquest fet he pogut desfogar-me quan em calia fer-ho.

No sé si he millorat en el transcurs d'aquests anys però mai deixaré de ser qui sóc ni d'escriure i encara que no m'hen ensurti del tot bé...EI! que ningú és perfecte oi? Ni tan sols l'amor que nosaltres desitgem ^^

Sigueu feliços

Adeta