El final dels contes de fades...

Un relat de: kisa

Us preguntareu que passa després dels contes de fades, de veritat van viure feliços? No van tindre problemas? I que va passar amb els set nans de la Blancaneus? Doncs aquí teniu les respostes:
1.Ventafocs: eren tan feliços al principi, però com que la Ventafocs no parava de cantar, somiar despertar i parlar amb els ocells i els ratolins…i no li feia cas a el príncep, ell li va demanar el divorci i ella no s'ho va pensar dos cops i li va dir cantant que "canta ruiseñor canta por favor encontrare a alguien más, mi vida" va firmar el divorci, va fer les maletes i se'n va anar, al cap del anys la Ventafocs es va casar amb un cantant i junts van fer un grup de música i van anar de gira per tot el món, el príncep es va casar amb una de les germanastres de la Ventafocs, li va pagar l'operació de Corporación Dermostètica i ven tindre un fill.
2.Blancaneus: ella i el seu príncep van anar a viure a un palau mig abandonat amb 14 habitacions, 7 d'elles estaven ocupades per els enanitos i una altre per a la Blancaneus i el príncep, van tindre 7 fills, 4 nenes i 3 nens, però al cap de poc temps la Blancaneus i el príncep van voler anar-se'n de viatge i van deixar als 7 fills amb els enanitos, al cap d'un any va arribar una carta per als enanitos dient que la Blancaneus i el príncep s'havien mudat a una casa enmig del bosc i que dels 7 fills se'n ocuparien els enanitos i així va ser com la Blancaneus i el príncep van anar a viure enmig del bosc i els enanitos van fer de pares la resta de la seva vida.
3.Bella: que bonica que era la vida al costat de la Bestia, quan es va desfer la maledicció van estar celebrant-ho anys i anys fins que es van quedar pobres, llavors la Bella va tindre que començar a treballar un altre cop i la Bestia va tindre que fer de coxer, llavors van ser quan els van oferir surtir en una sèrie de televisió, i és clar van aceptar, la sèrie va ser un èxit i quan van tornar a ser rics, la Bestia es va fer arrogant i egoísta, llavors la Bella el va enviar a pastar fang, però la Bestia es va adonar del error i va anar a buscar-la, la va trobar i van tindre una filla i un fill.
4.Aurora: que si blau, que si rosa, que si blau, que si rosa, quan el príncep li va dir que li sentava més bé el blanc, les fades es van enfadar tant que el van convertir en un gripau…blanc! L'Aurora va intentar fer-lis entendre que el príncep només estava donant la seva opinió, però les fades no li van fer cas, així que el príncep es va quedar tota la vida com un gripau blanc, però l'Aurora tan guapa com era va trobar un nou marit i s'hi va casar i van tindre 1 filla, amb el cabell…blanc!

Comentaris

  • Què forttttt![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 10-10-2008 | Valoració: 10

    Tot el que contes es pot contrastar o bé ho has llegit al 10 Minutos? Mira, m'ha agradat la història de l'Aurora, com que jo també me'n dic...
    A tu et desitjo que tinguis un final feliç. Petons

  • i la sireneta?[Ofensiu]
    kuroe | 10-10-2008 | Valoració: 9

    què se'n va fer, d'ella? va intentar tornar al mar i va morir ofegada? no em deixis amb l'intriga!

Valoració mitja: 9.33