La superobra de teatre

Un relat de: kisa

Per l'últim dia de classe vem preparar una obra de teatre, "Algo parecido a la Cenicienta", ho vem estar practicant durant un mes els personatges eren els següents:
-Cenicienta……………………………Loida de Vargas
-Príncep………………………………Sònia Falcó
-Amic del príncep……………………Susana Cruz
-Madrastra……………………………Arantza Ortega
-Germanastra…………………………Laura Fando
-Narrador…………………………… Carolina Mora
-Fada Madrina……………………… Melani Tapia

Va ser molt divertit fer aquesta obra de teatre, va ser divertit i fácil perque els personatges encaixaven molt bé amb la persona que el representava, després de tanta preparació, per fi va arribar el dia en que la vam tenir que representar devant de tota la classe.
Aquesta història de Cenicienta, no es com el típic conte, la Cenicienta es una gòtica, el príncep no s'enamora de la Cenicienta, la Germanastra no es dolenta, l'amic del príncep es un cabut i la fada madrina es un desatstre, la Madrastra es com en el conte, tot fantàstic.
En acabar l'obra va tocar el timbre i tots els nens se'n van anar, menys els actors o sigui nosaltres, la profesora ens va fer repetir la obra i quan vam acabar va dir que era la millor obra que havia vist mai en el col·legi.
Jo que feia de príncep vaig ser la que va fer els guions trets de un còmic de una de les meves sèries preferides, resumint-ho tot l'obra de teatre ve ser SUPERHIPERMEGAGUAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Comentaris

  • ja ho crec!!!![Ofensiu]
    kechupi | 02-10-2007

    jo l'he biscut en persona , era la ventafoscs, i es veritat m'ho vaig passar molt be a, y molt xulo aixo de l'explicació de wappa!!!