LES SÚPER OBRES DE TEATRE

Un relat de: kisa

Bé, estimats lectors, feia temps que no publicava un altre relat, es que entre examens, amigues, nois, família i tot aixó, doncs, ja se sap, no tens temps per a res…
Ara us explicaré una mica més de la meva vida, amb anèctodes, es clar, sinó això és molt avorrit, començarem per quan vaig començar l'insti fa uns dos anys, jo sóc molt esbojarrada, com la majoria de les nenes de la meva edad, i tinc unes bones amigues, que dic bones amigues, són hiper-super-ultra-mega-genials-espacials, bé doncs quan vaig arribar a l'insti em vaig apuntar a un grup de teatre que hi havia, vem tindre uns problemes al principi, perque vem canviar de profe, però al final va arribar la que tenim ara, la millor profe que es pot tenir, és com una segona mare, però les mares van primer i són insustituibles, bé en un trimestre vem montar una obra de teatre,"La Ventafocs al nu"…que t'hi cagues, el repartiment de personatges era així:
NARRADORA: Sònia, jo per suposat(risas)
VENTAFOCS: Blanca, una ex-amiga que es va desapuntar de teatre després de fer aquesta obra.
GERMANASTRA 1: Ansaro, una nena molt pava, que s'ha despuntat aquest any després de Nadals.
GERMANASTRA 2: Berta, una nena més tonta, imposible, també es va desapuntar després de fer aquesta obra de teatre.
MADRASTRA: Queralt, una de les meves millors amigues, 1 hurra per a la Queralt, hip, hip, hurra! Va fer una gran interpretació(risas)
FADA MADRINA-DONA 3: Loida, la number 1, la meva millor amiga, va ser una gran artista, aquest paper li quedava de meravella.
DONA 2: India, una altre pava, també es va desapuntar després d'haver fet aquesta obra.
MISSATGER-DONA 1: Laura, bueno, es va desapuntar de teatre després de fer aquesta obra de teatre, mai vem arribar a ser grans amigues.
Bueno la obra, un xollo, m'ho vaig passar tan bé…que no sé que dir, mireu, jo feia un playback, súper xaxi, la Ventafocs també, però el meu va ser el millor(risas), i al final sonava la cançó de "las chicas son guerreras"i en treiem la roba i ens quedavem en pantalons curts i samarreta de tirants, em vaig tindre que anar a depilar(risas), bueno, però no tot era tan normal, que va, la narradora es discutia amb els personatges, la Ventafocs no acava amb el príncep, es que ni surt el príncep, les germanastres havien de portar un coixí al cul, perquè eren les germanes culones, i la madratra havia de portar dos globos als pits, perque era la madrastra tetona, una fada madrina rapera i unes dones que es volien lligar al príncep i matar a la Ventafocs i acaven sent amigues, us ho imagineu…(risas), ho millor de l'ho millor.
Aquest any per Nadal vem fer una obra que es titulava "Es busca pastor" que anava sobre una empresa que buscava personatges de ficció per a que un, fes de pastoret, va ser, també, un xollo, però no menys divertit, el repartiment va ser així:
FINA: Loida, no li agradava molt aquest paper però li va surtir fantàsticament bé.
CLEO: Ansaro, no em cau gaire bé però he de reconèixer que li va surtir bastant bé.
BELLA DORMENT: Sònia, jo, que tenia que fer de passota i mandrosa, no em va sortir gaire bé, era una mica complicat, però la profesora em va felicitar.
CAGA TIÓ: Queralt, el seu paper era el que feia més gràcia, bueno, a mi em feia més gràcia, no sé als altres, ho va fer molto bene.
CAPUTXETA VARMELLA: Arantza, s'ha apuntat aquest any, i ho fa força bé, és una de les meves millors amigues, uns aplaudiments per a l'Arantza.
Bueno, ja veieu que aquestes obres de teatre són un xollo, però ens ho passem molt bé, i per acabar, l'última obra de teatre,"Contes-Mix" que es la que tenim que fer per fi de curs, és una passada, i jo…bueno ara us posso el repartiment de personatges:
CAPUTXETA-BRUIXA: Sònia, jo un altre cop, súper mona amb les meves sabatetes, el cistellet, la capa, la faldilla, els mitjonets, el jersei i amb el millor dels somriures, sóc la Caputxeta, la nena, que amb només 10 anys, ja es famosa a tot el món(risas), i de repent em converteixo en una vella bruixa malvada, faig de la bruixa de la Blancaneus, quan li porta la poma, amb una túnica negra, i només surto un tros com a bruixa i em discuteixo amb el llop, aquesta escena m'agrada molt, és súper funny!
BLANCANEUS: Arantza, segur que ho farà fenomenal encara que ella digui que no està segura del seu paper, segur que ho fas molt bé, ànims, Arantza!
BELLA DORMENT: Loida, my best friends, fa un personatge que a mi m'agrada molt, en l'obra de teatre(risas) i a sobre ho fa fenomenal.
PRÍNCEP: Enric, per primera vegada un noi en el grup de teatre, que estrany, s'ha apuntat aquest any, ho fa força bé i aquest paper, que és una mica complicat, ell ho fa com si res, li queda molt bé el paper de príncep, que va de xulo, però que en realitat és un cagat(risas).
ÀVIA DE LA CAPUTXETA: Queralt, tindrà que fer veu de velleta, però aixó per a ella no és cap problema, com ja és una veterana no té por a res!(risas).
RONDINAIRE-LLOP: David, un altre noi, que estrany, també s'ha apuntat aquest any, ho fa molt bé, tots dos papers, el rondinaire surt molt poc, i com a llop toxo surt més, és molt divertit la veu que posa quan fa de llop.
Bé, i ja està, que us ha semblat, divertit eh!, bueno aquestes obres de teatre segurament estaran disponibles al YouTube, dintre de poc, o de molt(risas), així que si espereu una mica, us diré on us teniu que ficar per veure les tres obres, us les recomano, són molt bones, i passareu una bonísima estona, us ho prometo.

Comenteu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer