El circ d'un amor (im)possible

Un relat de: gericat

Volten un circ histriònic d'exhibicions diverses: música per aquí, rodamóns més allà... Envoltats per un balanceig de colors de vida, àngels amb arpes, ulls graduals d'emoció flotant, fums d'ingravidesa palpitant...

Entre aquesta ruralia calmada i intensa coincideixen dos cossos mai trobats abans.

Un escenari de quimeres tangibles, notes agredolces, estrelles terrenals, llunes lluminoses, sinèrgies del carpe diem, hàbitats exteriors, fluxos d'interacció, fotografies de l'ahir i l'efervescència del ja.

Enmig d'aquest escenari dues ànimes es miren però no se sumen.

Des del verd més relaxant va néixer com un estel insinuant. Dolça aparició d'una sirena surant dins un núvol brillant. Cadenes entre les mans, dicotomia moral, primitivisme existencial i el record etern d'aquell somni mai acomplert.

Mira enrere i la reveu desdibuixada... La continuarà reinventant sempre. Qui sap si ella també?

Comentaris

  • "Recança"[Ofensiu]
    iong txon | 15-08-2007

    Aquest és el sentiment que em transmet el seu relat de prosa poètica. Especialment amb frases com "dues ànimes es miren però no se sumen" i també "el record etern d'aquell somni mai no acomplert".

    És un sentiment una mica trist expressat a través d'un refilall d'imatges surrealistes que creen un ambient oníric amb el qual el lector és transportat a un món entre la realitat i la ficció.

    M'ha fet pensar en la recreació del món espiritual que es fa en la pel·lícula What Dreams may come ("Más allà de los sueños") de Vincent Ward -protagonitzada per Robin Williams -L'ha vista? força recomanable, en el meu parer.

    Veig també que té el do de l'originalitat a l'hora d'escollir els títols per als seus relats. Confesso que aquest m'ha cridat l'atenció per la similitud amb el meu poema Amor Imposible, un títol molt més corrent, ho admeto. Miraré de llegir algun altre d'aquests quatre relats. Res més per ara. Salut i sort!

    Quim