Efectes Sonors

Un relat de: Baiasca

Uns acords marcats per una guitarra i una bateria em prevenen que una alegria enroladora està apunt d'envair-me. Se els acords que vindran després, les frases claus, el moment on l'adrenalina pura pujarà amunt amunt fins a la darrera neurona. És la mil·lèsima vegada que arriba així, però cada vegada és com la primera. Alguna cosa que em fa respirar i estar contenta de fer-ho.

La melodia m'entra per la sang renovant-la i al seu pas fent que els òrgans es revitalitzin. El cor batega amb més força, els pulmons es dilaten, els ulls capten més llum que mai i la boca torna a ser capaç de somriure. Soc, per enèsima vegada, una persona nova.

El ritme em travessa les temples i m'activa els músculs, un a un. Els braços per inèrcia es mouen i en perdo el control, les cames em fugen del meu centre, unes papallones voletegen dins el ventre perquè començo a intuir que alguna cosa va molt bé. Un xup-xup que carrega les piles al cos més esgotat.

Crido la lletra, que m'exulta, a ple pulmó perquè la cançó arribi encara a més partícules del meu cos, l'efervescència em fa saltar, ballar, suar. L'eufòria remunta i m'esclata dins el pit. I en aquell moment, molt proper a la felicitat, somric, cansada però sentint-me viva i valenta de cara al món.
Quan es fa el silenci m'aturo, respiro fons, encara queda molta força dins meu per treure. Miro al meu voltant i veig que la resta de persones que m'envolten també senten alguna cosa molt semblant a tot el que acabo d'experimentar.

Encara no he acabat d'agafar una nova alenada d'aire que comencen els acords de la propera, optimista i ja coneguda cançó...

Comentaris

  • m'agrada...[Ofensiu]
    oscarvillalibre | 06-08-2008 | Valoració: 7

    m'agrada com ha descrit la catàrsi d'una pista musical. la seva semblança a fer l'amor, i la grandesa que t'entra per les oïdes i s'escampa. poques coses et poden fer sentir igual que una cançó especial...
    m'agrada...

  • La música[Ofensiu]
    Melcior | 06-08-2008 | Valoració: 10

    és també una forma de viure .
    Endavant!

l´Autor

Foto de perfil de Baiasca

Baiasca

84 Relats

202 Comentaris

97427 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
La vida son casualitats i oportunitats que has d'agafar al vol.

Igual que les inspiracions.

Ja fa temps que intento atrapar-les totes.

Casualitats, oportunitats i inspiracions.

Totes son filles d'una mateixa cosa.

La Vida. I l'Amor.

http://yasminacapo.blogspot.com