Doneu-me cafè!

Un relat de: monsvariats

Doneu-me cafè!
Ja hose,ja ho se que no es massa bo prendre tant cafè, però no ho puc evitar. Des de que vaig deixar de fumar potser es un dels pocs vicis que encara em queda. Ummmm! L'aroma d'un bon cafè d'aquells de bonacafetera, de excel.lent cafeteria, amb l'escuma daurada i cremosa per sobre, amb poc sucre, menys que el just i poc remenat. Mai en got sempre en tassa petita, agafada amb dos dits i aixecant el dit petit tot tibant com qui pateix artritis. Apropant els llavis, fent "morritus" a la tassa com qui vol donar un bes als llavis de l'enamorada, tot tancant els ulls, concentrant-se. Ull, que crema! Una suau bufadeta i ja esta, a xarrupades vas assaborint-lo . Deu meu quin ritual beure un cafè! Un cafè dels que deixen aquell pòsit al cul de la tassa i pots exclamar: Aquí si que hi ha marro! El marro perquè la bruixota de torn pugui llegir-te la bonaventura, i et dirà que seràs feliç i tindràs molts diners i viatjaràs.. quin plaer de sentir tantes coses boniques per tant sols la voluntat; dos euros.
A la presó! caldria enviar als que ofereixen a les maquines de vending aquesta mena de suc negre i l'anomenen cafè. Com jo soc molt cafeter a la feina en bevia molt però des de aquella corredissa al lavabo.. em vaig jurar que mai mes el tastaria si no fos que algun dia anés restret. Que costaria ajustar millor les quantitats i qualitats del producte? Doncs no, a patir. Aquesta pot ser una de les causes d'absentisme laboral temporal. Quantes hores perdem els catalans asseguts a la tassa del wàter a la feina per culpa d'un cafè de maquina? Caldria fer un estudi i que fos la Generalitat; ara no se si el Departament de Treball, o el de Sanitat, que subvenciones unes noves maquines expenedores de cafè de qualitat (colombià com a mínim) als centres de treball.

Comentaris

  • Glop a glop! [Ofensiu]
    Unaquimera | 31-10-2006 | Valoració: 10

    Totalment d'acord amb tu! En tot!

    M'has sorprés, he somrigut, he rigut, m'ha agradat, m'ha semblat molt ben escrit... Gràcies!

    Ah, per cert! Veig que tenim alguna cosa en la nostra biografia que coincideix... inicialment, al menys!

    Estic encantada d'haver-te descobert!

    Com que aquest cop ha estat un autèntic plaer prendre café amb tu, t ornaré per aquí un altre dia a llegir més coses teves, però avui t'envio una abraçada per celebrar la coincidència,
    Unaquimera