Un bonic dia de bosc...(I part)

Un relat de: monsvariats

Tot va passar aquesta tardor fent bolets per les muntanyes de Vilamerla. Feia mes d'una hora que caminava pel bosc quan vaig l'orientació al fons es veia una mas que amb la xemeneia fumejant tímidament, vaig apropar -me per preguntar el camí cap a la carretera.
-Bon dia mestressa, - vaig dir a una dona d'uns 50 anys que estenia roba
-Deu vos guard, respongué sense dirigir-me mirada alguna.
-Podrieu dir-me el cami per anar cap a la carretera de Vilamerla, m'he perdut- vaig matisar.
-Ai, aquests rovellonaires! Si us espereu i no teniu massa pressa jo mes tard haig de anar al poble i us hi porto.
I així va ser com em convidar a dinar,. Durant l'àpat em digué que era vídua des fa tres anys. Jo li vaig dir que era molt maca i que com es que no es tornava a casar. Va dir que no volia lligams de cap mena; tot servint-me un cafè molt bo i un xarrupet de aiguardent... i el licor convidava a la conversa i aixi va ser que no vaig poder resistir de preguntar-li que en el terreny sexual, com s'ho feia? Va contestar que algú de tant en tant hi havia que pel mas passava... - a posar el seu pardal al meu niu- l'expressió em va fer riure i ràpidament aquell riure es va contagiar.
-Vols coneixer al Manolo? - em va dir mig rient i jo vaig assentir amb el cap. I agafant-me de la ma em porta cap a la cambra del costat...
-Asseu-te a la butaqueta- em va dir.. i aixi vaig fer mentre obria la calaixera i treia de dins un consolador imitació carn..
-et presento a Manolo, Manolo un boletaire..,
-jo vaig increpar que no podia competir amb el Manolo, pel tamany.
-I saps fer anar la llengua?-
Vaig assentir amb el cap i ella es va deixar caure d'esquena al llit. Manolo va rodolar per terra...
Anava calenta i va obrir les cames de bat en bat oferint-me aquell panorama esplèndid. Vaig separar la pelussa i la clivella va esdevenir un preciós cony, de llavis vermells i xops.
Mentrestant jo li enfonsava la llengua dins la vagina, i amb aquell regust marí, que tant m'agrada, d'alga, o mes ben dit, de petxina de dona madura. Ella es remenava els pits i gemegava tímidament....

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer