Dolç trajecte amb tren

Un relat de: monsvariats

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Una erecció sí, estava en aquest vagó de tren mirant per la finestra i sense poder treure'm del cap aquella visió a l'andana, res massa important, una dona que s'ha acotxat per agafar un paper i el seu escot posava a relluir una esplèndida pitrera, i ara estic trempat... Miro al seient del davant del meu compartiment i horror! Estic sol amb una d'uns 23 anys, jo no n'hi faria mes. Mirant-me, clavant-me la mirada sense apartar-la dels meus ulls. Ja intento creuar les cames per dissimular però tot el contrari el que faig es exagerar, forçar encara mes una posició un xic incomoda... i el penis en erecció que... mira que es nota molt sota els pantalons el condemnat. Manel... penso, el que has fer es relaxar-te, girar la truita, dominar la situació i si trempes tant se val, gaudeix de la situació, sigues morbós, que si vol ja girarà la mirada o marxarà enrogida.

Així ho faig separo les cames, les deixo ben obertes, i Deu meu! Allí al bell mig de les dues cames com un cim imponent l'erecció es impressionant. La miro als ulls però ella no aparta la mirada del meu bastó de comandament. Alça els ulls i em mira tot passant la seva llengua pel llavis i això m'excita molt mes, faig tot el que puc per contenir-me i no tocar-me'l tot i que una veu em diu: "Acarona'm, toca'm".

El moviment del tren es excitador, tot el que imaginava que passaria, allò que ella marxaria, o canviaria la mirada, res de res. Tot el contrari va i em diu: - vols fer quelcom per mi? I soc jo qui es posa vermell com un pebrot i no em surten les paraules, tant sols he pogut assenti amb el cap. Empasso saliva i amb veu tremolosa li pregunto: "Què vols?" I amb tota la naturalitat del mon va i em diu: "Vull que et facis una palla davant meu.. mai he vist com us brollar la llet i ara que et tinc tan preparat.... Saps no duc calces? I per la manera que estàs de trempat, no crec que triguis massa a ejacular".

He accedit me baixat amb la mà tremolosa la bragueta i me l'he tret i he començar el ritual ella només mirava com jo feia el treball. Els seus ull eren el doble de grans fixats en el meu penis, jo me deixat portar, durant uns segons he tancat els ulls a poc a poc he anat accelerant el ritme...

Estàs a punt? Et vols córrer?. He tornat a assentir amb el cap i just el brollador ha començat a esclatar... el cor em bategava a cent i el tren començava a aturar-se..
En aquell instant s'ha aixecat i ha passat el seu dit per la punta del meu capoll per llepar-lo tot seguit ha sospirat...i m'ha donat un mocador de paper tot dient: "gràcies... i bon viatge", jo ja he arribat a l meu destí. i amb aquell somriure de plaer ha baixat del tren.

Comentaris

  • Relliscant sobre les vies[Ofensiu]
    Unaquimera | 03-12-2006 | Valoració: 10

    Eròtic, dius... això sembla evident... però,no més? o a més, Autobiogràfic? Fantàstic? Evidentment, ni de Terror, ni de Crítica... de Viatges, sí! i d'Humor, segur!

    Aquest relat inclou una petita sorpresa: la noia no es talla, no marxa, enrogida, no desvia la mirada... I això al noi tampoc el desarma, no el destrempa gens... Endavant els nous papers socials! Avall els vells estereotips! visca la renovació!

    Un text divertit, curiós, ràpid en llegir-ho, sucós: mai més ben dit!

    Et seguiré llegint, per descobrir quines noves sorpreses s'amaguen a les teves pàgines!

    T'envio una abraçada dolça, gairebé tant com el teu trajecte...
    Unaquimera

  • MARE MEVA!![Ofensiu]
    Reguitzellera | 16-11-2006 | Valoració: 10

    si t'he de dir la veritat, no m'ho esperava. Però t'he de felicitar... has fet que em posi en la situació, a laltre banda del compartiment del tren, veient l'escena ben a prop meu... genial de debó, simplement genial.

  • hehehe![Ofensiu]
    Francesc de Castellví i Obando | 20-10-2006 | Valoració: 9

    Molt bo es uautobiografic?, tot i que no crec. Déu ni do les dones, com ens manegen com volen elles, aix i no se que seria dels homes sense ser manegats per elles, un relat mot bo. Gràcies
    Records!

Valoració mitja: 9.67