Dona, independent i catalana

Un relat de: TITÀNIA

Fa uns mesos volia fer un petit viatge sola per Europa, hi ha moments en la vida que necessites una mica d'aire, lluny i diferent del que respires cada dia. També des de fa un temps em prenc seriosament la dita, val més sola que mal acompanyada. Quan vaig començar a mirar preus, els meus ulls no donaven crèdit a la xifra que sortia quan posava al nombre de passatgers: 1. Les ofertes desapareixien i tot valia gairebé el doble que si viatjaves acompanyat. Així doncs si estàs sol, tant perquè vols com perquè és el que hi ha, o ets milionari o et quedes a casa. El sector del turisme condemna a les persones independents fent-les sentir estranyes o t'empeny a la búsqueda d'un acompanyant encara que no el vulguis.

Per la mateixa època vaig voler contractar un domini per crear-me una pàgina web, i de nou els meus ulls es van quedar perplexes en veure que el domini .cat (de Catalunya) era el doble de car que el .es (d'Espanya).

Per últim, vaig saber que la impresentable agència de publicitat en la que aleshores treballava, la plantilla que la formava era majoritàriament femenina excepte l'incompetent i emocionalment inestable del cap, perquè a les dones els pagava menys que als homes fent la mateixa feina.

Així doncs, la meva conclusió és que si ets dona, independent i catalana has de pagar més per tot, cobrant menys. Les injustícies d'aquesta societat en la que m'ha tocat viure no deixen mai de sorprendrem.

Comentaris

  • No hi ha dret!![Ofensiu]
    mimí | 06-06-2008

    Sortim al carrer a cremar containers, fem alguna cosa, que vegin que no som el sexe dèbil, només mal pagat i poc valorat.

  • Et dono molta raó[Ofensiu]
    llamp! | 29-05-2008 | Valoració: 10

    Coincideixo amb onatge amb les deves raons.

    Malgrat tot, en el meu cas (sóc home), la meva dona sempre ha cobrat més diners que jo. És evident que ella ha passat per la universitat i té feina en el sector públic. Jo, en canvi, sóc una bala perduda. Tinc estudis mitjans i el meu curriculum és deseperançador per a qui el llegeixi. Sempre m'he sentit inferior a les dones, a les quals veig més intel.ligents i amb capacitat de treball que la majoria d'homes.

    Tot és opinable, però és cert que ser dona, independent i catalana avui en dia és difícil. Esperem que canviï la tendència.

    Sort!

  • Tens massa raó ![Ofensiu]
    onatge | 11-05-2008 | Valoració: 10

    I el més fotut de tot és que la majoria de gent que viu al país ni s'ho qüestiona. És com si el poble patís una hipnòsi col·lectiva. I arriben les elecions i van a votar com si no hagués (ni passés res).

    Sort TITÀNIA.
    onatge

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82217 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!