Dolç captiveri

Un relat de: gypsy

Sóc la dona de fum, sóc la dona de boira que s’amaga en la foscor perquè la vida l'atemoreix. Vine, apropa’t, salva’m de la consciència que em fa invisible, inexistent. Dóna’m el teu oxigen. Vull una mica d’aire per respirar un bri d’aquest temps efímer. La tomba és oberta i espera aquest cos en complet silenci. La carn serà pols en el cercle que mai no s’acaba. I floriran les flors a la primavera, mentre aquesta carn es descompon sota la terra de l’univers, sota la llum que clama tots els cels. I dins la mort ja no mastegaré els teus versos ni tindré cap amor inventat de matinada. Perforaré tots els teus sentits allà on siguis, encendré la flama de l’amor mentre visquis i quan et rendeixis en el darrer moment, bressolaré el teu cos nafrat de dolor i sentiràs com t’aclapara un dolç captiveri.



gypsy

Comentaris

  • Romanticisme[Ofensiu]
    DreamJade | 26-11-2011 | Valoració: 10

    M'agraden molt tot el conjunt d'elements romàntics que compon el teu relat. És el primer que llegeixo, ja que fa poc que miro per aqui, però estaré atent a la teva senyal ñ_ñ

    Una abraçada, i que la pluma flueixi. PANTA REI

  • i màgia[Ofensiu]
    franz appa | 26-11-2011

    El cercle infinit del temps efímer que marca el pas del fum i la boira en una carn destinada al llarg silenci. La plasmació en una dona de poesia i Bellesa que sempre ens porta la màgia dels teus textos.
    Una abraçada!
    franz

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

450929 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu